Αποκαλυπτικές δηλώσεις Κίκη Φιλίππου για τα εισιτήρια του τελικού Ομόνοια-Εθνικός

Ουρές σχηματίζουν οι οπαδοί της Ομόνοιας για τα εισιτήρια του τελικού με τον Εθνικού, τα οποία σήμερα βγήκαν σε ελεύθερη προπώληση. Παράλληλα έχει ξεκινήσει και η προπώληση και από τον Εθνικό με τον πρόεδρο της ομάδας της Άχνας να βγαίνει και να δηλώνει ότι οπαδοί των πρασίνων πάνε στο Δασάκι για να πάρουν από τα δικά τους εισιτήρια.

Μιλώντας στον Super Sport FM o Kίκης Φιλίππου συνέστησε υπομονή 2-3 ημέρες για να δοθεί προτεραιότητα στους φίλους του Εθνικού κι από εκεί και πέρα δεσμεύτηκε ότι δεν θα μείνει καρέκλα κενή. Άρα αν μείνουν εισιτήρια από τους Αχνιώτες θα δοθούν στους οπαδούς της Ομόνοιας.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι γίνονται προσπάθειες για 100% πληρότητα. Θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή τα δεδομένα είναι για 85%.

«Εγώ θα έλεγα το εξής. Επειδή σήμερα ξεκινά η προπώληση στο σωματείο. Θα ήθελα να πω και κάτι, επειδή ξεκίνησαν κάποιοι από Λευκωσία και ήρθαν στο Δασάκι. Επειδή εκτός από πρόεδρος υπήρξα παίκτης και οπαδός και ξέρω ότι όλοι θέλουν να βρίσκονται σε έναν τέτοιο παιχνίδι.

Αυτό που θέλω να πω ότι πρέπει να υπάρξει σεβασμός και στο σωματείο μας. Έχουμε δώσει προτεραιότητα στους φίλους της ομάδας που είναι κοντά στην ομάδα και διασκορπισμένοι.

Είμαι βέβαιος ότι σε 2-3 μέρες θα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει. Εγώ δεσμεύομαι ότι δεν θα μείνει καρέκλα κενή. Δεν πρόκειται να αφήσουμε κερκίδα κενή. Θα δοθούν όλα τα εισιτήρια.

Εδώ και πέντε ημέρες στείλαμε επιστολή στην ΚΟΠ να μιλήσει με τον Υπουργό Υγείας για να πάει στο 100% της χωρητικότητας. Από ότι μαθαίνω είναι θετικός ο Υπουργός. Ξέρω ότι και από την πλευρά της Ομόνοιας έγινε τηλεφώνημα» είπε αρχικά.

Όσον αφορά στο αν μείνουν εισιτήρια ποιος θα κάνει την προπώληση είπε: «Θα τα βρούμε. Έχουμε καθημερινά επαφή με τους ανθρώπους της Ομόνοιας. Ζητήσαμε αυτές τις 3-4 ημέρες για να δούμε την προπώλησή μας. Δεν θα μείνει κερκίδα κενή».