Αποκάλυψη στο «Derby» για αποχώρηση Φασουλιώτη από τον ΑΠΟΕΛ

Την αποχώρησή του από τον ΑΠΟΕΛ, όπου εκτελούσε χρέη σκάουτερ των ακαδημιών της ομάδας, ανακοίνωσε ο Κώστας Φασουλιώτης μιλώντας στην εκπομπή «Derby» του ΠΟΛΙΤΗΣ 107.6 και τον Πανίκο Χατζηλιασή.

Για τη δουλειά στην ακαδημία του ΑΠΟΕΛ: «Είναι μία ακαδημία που έχω περάσει πάρα πολλά χρόνια. Αυτός είναι ο τελευταίος μου χρόνος. Υπάρχει μία φοβερή οργάνωση. Ο γενικός διευθυντής, Γιώργος Μαρκίδης, κάνει πολύ καλή δουλειά. Μας έχει κάνει αρκετά εύκολη τη δουλειά μας εμάς των προπονητών και τους σκάουτερ. Κάνει φοβερή δουλειά».

Αν είναι ξεκάθαρο ότι είναι η τελευταία του χρονιά: «Ναι, ότι και να γίνει. Μετά από 11 χρόνια είναι πάρα πολλά. Κουράστηκα και εγώ, έχουμε κουράσει και κόσμο. Η ακαδημία είναι σε πολύ καλό δρόμο. Έχουν δουλέψει πάρα πολύ καλά».

Αν ο Ουζουνίδης παρακολουθεί τις ακαδημίες: «Ο Ουζουνίδης ενδιαφέρεται, είναι αυτό που δεν έκαναν οι άλλοι. Δηλαδή: Ο Χατζηλούκας ήρθε είδε παιχνίδια της ακαδημίας, ο Νούνο ήταν ενάμιση μήνα κοντά μας. Υπάρχει ταλέντο, αν δεν κοιτάξεις πίσω…».

Για το επόμενο του βήμα: «Να τελειώσει η φετινή χρονιά με το καλό, να πάνε καλά και για τον ΑΠΟΕΛ και για όλους μας. Θα κάνω κάτι δικό μου, από μόνος μου. Το έχω σκεφτεί αλλά δεν είναι της ώρας».