Αποκαλύψεις στο «Derby» για τα μεταγραφικά της Ανόρθωσης

Αποκαλύψεις Χατζηλιασή: Ουκρανός, Ελουντού δανεικός, Χριστοδουλόπουλος με όρους Ανόρθωσης και υπόσχεση Οκριασβίλι για τη μπάλα της ζωής του

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν τα μεταγραφικά της Ανόρθωσης μετάφερε στην εκπομπή «Derby» του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 o εκ των παρουσιαστών, Πανίκος Χατζηλιασής.

Όπως σημείωσε, είναι δεδομένο ότι η ομάδα της Αμμοχώστου θα προχωρήσει σε περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση. Σίγουρα με μία προσθήκη, ίσως και δύο.

Φαβορί για να ενταχθεί στην Ανόρθωση είναι Ουκρανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στη Γκενκ (Roman Bezus). Ο συγκεκριμένος έρχεται με συστάσεις του Κβιλιτάια, ο οποίος έχει προσωπική άποψη για τον παίκτη και τον θεωρεί αρκετά καλό παίκτη. Την άποψη του Γεωργιανού τεχνικού εμπιστεύεται ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Συμπληρώνοντας ο Πανίκος Χατζηλιασής, πρόσθεσε: «Φέρνοντας ένα φίλο του Κβιλιτάια, θα μπορείς να καταφέρεις και τον ίδιο να μείνει και του χρόνου».

Για το συμβόλαιο του Γεωργιανού τεχνικού, σημείωσε: «Για την ώρα δεν έχει ανανεωθεί και θα ρυθμιστεί ανάλογα τους επόμενου μήνες».

Από εκεί και πέρα, επεσήμανε ότι είναι ανοικτό το παράθυρο και για την υλοποίηση και της τέταρτης μεταγραφής. «Θα προχωρήσουν και για τέταρτη μεταγραφή. Θα είναι ο Λάζαρος αλλά με τους όρους της Ανόρθωσης. Δίνουν τους έξι μήνες και με προϋποθέσεις για τη νέα χρονιά (συμμετοχές και αν είναι καλά στην υγεία του). Δεν θα του δώσουν κλειστό συμβόλαιο για 1,5 χρόνο».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Derdy» αναφέρθηκε και στην αποχώρηση που θα προκύψει, όταν γίνει η τρίτη μεταγραφή, μεταφέροντας την πληροφορία ότι αν κλείσει η νέα προσθήκη, τότε: «θα δοθεί δανεικός ο Ελουντού».

Σχετικά με τον Οκριασβίλι, που επιστρέφει εκτός απρόοπτου σε ένα δεκαήμερο, ο Χατζηλιασής είπε ότι ο Γεωργιανός: «υποσχέθηκε στον Πουλλαίδη ότι θα παίξει τη μπάλα της ζωής του για να κερδίσει η Ανόρθωση το πρωτάθλημα».