Αποκάλυψε το χρέος του σωματείου ο Αργυρίδης και καταδίκασε το «ντου» της Θύρας 9

Για τους οικονομικούς και αγωνιστικούς στόχους που έθεσε το σωματείο της Ομόνοιας μίλησε (ΣΠΟΡ FM 95.0) ο πρόεδρος των πρασίνων. Ο Μάριος Αργυρίδης τόνισε σχετικά με τον δεύτερο στόχο δηλώνουν ευχαριστημένοι αφού σε αρκετά τμήματα έχουν κατακτηθεί τρόπαια, ενώ αναφέρθηκε και στην μείωση του χρέους. Τέλος, αναφέρθηκε και στην παρέμβαση της Θύρα 9.

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα: 

Για το χρέος: «Παρουσιάσαμε το χρέος μέχρι τις 31/12/2020, σε σχέση με τις προηγούμενες καταστάσεις είχε μια μείωση 300 χιλιάδες. Είναι στα 14.2 εκατ. περίπου. Στους μη ελεγμένους λογαριασμούς το χρέος είναι στα 13.4 εκατ. Όταν αρχές του Μάη του ‘18 ήταν κοντά στα 18 εκατ. καταφέραμε να το μειώσουμε αρκετά. Τα 13.4 εκατ. είναι χωρίς να αφαιρέσουμε οτιδήποτε για τη νέα συμφωνία που έγινε με το κράτος για τα φορολογικά».

Για την παρέμβαση της Θύρας 9 στη Συνέλευση: «Κάποια άτομα εισέβαλαν και σταμάτησαν τη Συνέλευση. Την καταδικάζουμε, δεν μπορείς να διακόπτεις μια συνέλευση με το έτσι θέλω, αλλά δεν θα σταθούμε εκεί και να βλέπουμε πίσω. Η ψυχραιμία βοήθησε να μην έχουμε χειρότερα. Εμείς έχουμε καθήκον να λογοδοτούμε στα μέλη, να μειώσουμε το χρέος για να υπάρχει ο σύλλογος για τα επόμενα χρόνια και να φέρουμε επιτυχίες».