«Απογοητευτικό που δεν μπήκαμε εξάδα – Δεν είναι ομάδα για να λέγεται μικρή η Πάφος»

Στην κάμερα της Cablenet μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Πάβελ Γκογκνίτζε, πριν από τον αγώνα με τον Ερμή που είναι ο τελευταίος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, κάνοντας αναφορά στην αποτυχία της ομάδας να μπει στην εξάδα.

Αναλυτικά όσα είπε…

«Είναι απογοητευτικό που δεν καταφέραμε να μπούμε στην εξάδα, δεν πετύχαμε τον κύριο στόχο της σεζόν. Βλέπουμε σοβαρά και προσεκτικά τη συνέχεια καθώς υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες».

Αν η αποτυχία επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές: «Δεν θα έπρεπε. Οι επαγγελματίες δεν πρέπει να σκέφτονται έτσι. Είναι πλήγμα για εμάς που δεν το πετύχαμε αλλά δεν σημαίνει πως θα σταματήσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο».

Αν πλέον θα παίζουν περισσότεροι Κύπριοι: «Σήμερα παίζει ο Φυλακτού. Οι άλλοι επίσης θα πάρουν ευκαιρίες αλλά πρώτα από όλα είναι το επίπεδο και το τι δείχνεις στην προπόνηση. Δεν είναι θέμα Κύπριος ή μη Κύπριος, δεν βλέπουμε τα διαβατήρια, δεν είναι αυτό η προτεραιότητα».

«Πολλοί στην Κύπρο διαχωρίζουν μικρές και μεγάλες ομάδες αλλά πολλές από τις λεγόμενες μικρές είναι καλές ομάδες και παίζουν ενδιαφέρον ποδόσφαιρο. Η Πάφος δεν είναι ομάδα για να λέγεται μικρή».