Απογοήτευσε ο Ελουντού

Ο Τσάρλς Ελουντού δεν βοήθησε καθόλου μέχρι τώρα τον Εθνικό. Παρά το ότι έγινε υπέρβαση για την απόκτησή του, εντούτοις, όχι μόνο δεν βοήθησε, αλλά γενικά επικρατεί απογοήτευση και προβληματισμός με την όλη του παρουσία. Αξίζει να σημειωθεί πως στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου.

Πάντως, η αξία του 26χρόνου επιθετικού είναι δεδομένη, το έδειξε τόσο στη Νέα Σαλαμίνα όσο και στην Ανόρθωση. Ίσως να μην έχει εγκλιματιστεί και να είναι επηρεασμένος από το γεγονός ότι από μία μεγάλη ομάδα μετακόμισε σε μικρότερη που κινδυνεύει ακόμη και για υποβιβασμό. Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης και από τον Ελουντού οι Αχνιώτες περιμένουν πολλά περισσότερα.

Εκτός από τον Καμερουνέζο εξτρέμ υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα, όπως για παράδειγμα οι Ζάκπα, Ασούμπρε, Τολμές. Στο μεταξύ, συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα της Δευτέρας (19:00) με τον Απόλλωνα στο Δασάκι. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο, αλλά στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη.