Αποφυγή επιβεβαίωσης από τον ΑΠΟΕΛ για τον Αγκίρε

Στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, αλλά και τα μεταγραφικά μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, στη Cablenet. Επιβεβαίωσε ότι εντός των ημερών θα υπάρξει ανακοίνωση για την τρίτη μεταγραφή, η οποία αναμένεται αν είναι ο Βινίσιους, ενώ είναι ανοικτό το θέμα για δεξιό μπακ. Δεν ονομάτισε πάντως τον Αγκίρε, για τον οποίο γράφτηκε ότι ήταν κοντά στο να αποχωρήσει από τον Απόλλωνα και να συνεχίσει στον Αρχάγγελο.

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Αυτό το οποίο επιδιώκουμε είναι η ομαδική βελτίωση. Όταν αυτό το πετυχαίνουμε δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος, θα έρθει το αποτέλεσμα. Φυσικά σε αυτά τα παιχνίδια τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Είναι 90λεπτο που μπορείς να περιμένεις τα πάντα. Θέλουμε να ανεβάσουμε τον πήχη στην απόδοσή μας, ώστε να βλέπουμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον».

Για τον Βινίσιους και τα όσα ακούγονται για τον Αγκίρε: «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε κοντά να ανακοινώσουμε την τρίτη μας μεταγραφή. Σε ότι αφορά ναι θα αφορά δεξιό μπακ. Δεν είμαστε κοντά σε κάποιον ποδοσφαιριστή. Δουλεύουμε για να κλείσει κι αυτή η εκκρεμότητα».