Αποφασισμένος για την παραμονή ο Αντωνίου

Στο Παραλίμνι ελπίζουν πως στον αυριανό αγώνα με τη Δόξα που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ο Σωτήρης Αντωνίου, θα γίνει ένα νέο ξεκίνημα

Ο Σωτήρης Αντωνίου ανέλαβε ένα πολύ δύσκολο έργο, αλλά παρουσιάζεται αισιόδοξος ότι θα αλλάξει την εικόνα της Ένωσης και θα την κρατήσει στην A΄ Κατηγορία.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός, που ρίχθηκε με τα μούτρα στη δουλειά, δείχνει αποφασισμένος να πετύχει τον στόχο της παραμονής, έστω και εάν τη δεδομένη στιγμή η Ένωση βρίσκεται στην προτελευταία θέση και στο -8 από τη θέση που… χαρίζει σωτηρία.

Μετά τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες, που οδήγησαν την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, είναι απαραίτητη μία νίκη για να έρθει ηρεμία και νa ανέβει ψυχολογικά η ομάδα.

Στο Παραλίμνι ελπίζουν πως στον αυριανό αγώνα με τη Δόξα που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ο Σωτήρης Αντωνίου, θα γίνει ένα νέο ξεκίνημα και θα ξεκινήσει η αντεπίθεση για τη σωτηρία.

Η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει μονάχα στον Καντό, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Ελλαδίτη τεχνικού, με αρκετούς να επιστρέφουν μετά την περιπέτεια που είχαν με τον κορωνοϊό.