Αποφασισμένοι οι παίκτες – Πήραν το μήνυμα του Αυγουστή οι ΑΠΟΕΛίστες

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, μέσω του γραφείου Τύπου του ΑΠΟΕΛ, έστειλε χθες το μήνυμα προς όλους για το Κυριακάτικο παιχνίδι εναντίον της Ανόρθωσης, που είναι το τελευταίο φετινό στο ΓΣΠ: «Είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να βάλουμε τον κόσμο στο παιχνίδι. Να έχουμε καλή οργάνωση, τακτική, για να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να μην δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα αυτή η προσπάθεια να πάει χαμένη. Θα είναι μια τεράστια επιτυχία, που αν πετύχουμε θα τη χαρούμε με τους παίκτες και τον κόσμο».

Και βέβαια, ο κόσμος πήρε το μήνυμα από τον προπονητή και ξεκίνησε τη μαζική αγορά των εισιτηρίων για το Κυριακάτικο (19:00) ντέρμπι. Ήδη μέχρι χθες, είχαν φύγει 10 περίπου χιλιάδες εισιτήρια! Παράλληλα, μεταξύ των παικτών του ΑΠΟΕΛ υπάρχει και μια άνευ προηγουμένου συναδελφικότητα και αποφασιστικότητα για να τα δώσουν όλα για τη νίκη και την επιστροφή στον θεσμό του Champions League. Το σύνθημα που κυκλοφόρησε στα ΜΚΔ, μαζί με φωτογραφία των αγκαλιασμένων παικτών, τόσο από την εταιρεία, όσο και από τους παίκτες, είναι το «Μαζί μέχρι το τέλος».

Από αυτό και μόνο φαίνεται η αποφασιστικότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή, ώστε μια χρονιά, η οποία στην αρχή θεωρήθηκε χαμένη, να κλείσει με μια πανηγυρική επιτυχία και σημαντική ευρωπαϊκή έξοδο. Όσον αφορά την προετοιμασία, σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για το ποιοι θα είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν στο Κυριακάτικο ντέρμπι.