«Αποφασισμένοι για την κορυφή οι παίκτες» – Τι είπε για τραυματίες και Άντονι

Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision παραχώρησε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, πριν από το παιχνίδι με την Ένωση στο Παραλίμνι.

Ο Αντωνίου τόνισε ότι οι παίκτες των γαλαζοκιτρίνων είναι αποφασισμένοι για το διπλό που θα ανεβάσει την ομάδα στην κορυφή ενώ αναφέρθηκε στους τραυματίες και τη μεταγραφή του Άντονι Γεωργίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μια δύσκολη έξοδος εδώ στο Παραλίμνι, με μια ομάδα που είναι πάρα πολύ καλή το τελευταίο διάστημα. Προετοιμαστήκαμε όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, με μεγάλη σοβαρότητα, είναι γνωστοί οι στόχοι μας, νίκη και τρεις βαθμοιί για να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα τρίποντα. Ξέρουμε ότι με ενδεχόμενη νίκη ανεβαίνουμε ξανά στην κορυφή, είναι αποφασισμένοι οι ποδοσφαιριστές μας και θα τα δώσουν όλα για αυτόν τον σκοπό».

Για τους τραυματίες: «Ο Αβραάμ τραυματίστηκε με την Ομόνοια, θα μείνει εκτός για περίπου έναν μήνα. Μπουνόζα και Έουλερ Θεού θέλοντος τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν να μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης».

Για τη μεταγραφή Άντονι Γεωργίου: «Ανακοινώσαμε κατ’ αρχήν συμφωνία με την Τότεναμ για τον Άντονι Γεωργίου και προχωράμε να τον εντάξουμε στη δύναμή μας. Είναι ένας νεαρός παίκτης, πιστεύουμε ότι θα δώσει αρκετά πράγματα στην ομάδα και τη δεδομένη στιγμή και στο μέλλον».