ΑΠΟΕΛίστες, ανοίξτε τηλεοράσεις

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ περιμένει με αγωνία το απόγευμα, καθώς στις 18:00, για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε η προετοιμασία, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ομάδα του από τηλεοράσεως (Cablenet) με αντίπαλο την ισραηλινή Μπνέι Σαχνίν.

Βέβαια, οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων ας μην περιμένουν ότι θα δουν την ομάδα τους πλήρη σε αυτό το παιχνίδι, ωστόσο κάποια πρώτα συμπεράσματα, παρά τις απουσίες, θα βγουν…

Ο Γεωργιανός Οκριασβίλι και ο Μαροκινός Τσεμπάκε είναι τα νέα πρόσωπα που ξεκίνησαν προετοιμασία στο Πράβετς. Μετά από αυτό αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν κάπως τα πράγματα με το κρούσμα του κορωνοϊού που παρουσιάστηκε στην Κύπρο. Πάντως στον ΑΠΟΕΛ λαμβάνουν πολύ αυστηρά μέτρα για προστασία από τον κορωνοϊό, ελπίζοντας ότι θα αποφύγουν τα ίδια τα περσινά με τα αυξημένα κρούσματα…

Ο Γκάρνερ, μάλλον θα απέχει και από το σημερινό φιλικό, και πλέον θα περάσει από λεπτομερείς εξετάσεις προκειμένου να ξεκαθαρίσει το πρόβλημά του (φλεγμονή), ώστε να ξέρει και ο Πουρσαϊτίδης τι ακριβώς συμβαίνει. Με τον Άγγλο όλα είναι πιθανά, καθώς το πρόβλημά του χρονολογείται.

Όσον αφορά το μεταγραφικό μέτωπο, επαναλαμβάνουμε ότι αυτή τη στιγμή παραμένει ανοιχτή η 15η θέση των ξένων/κοινοτικών Καταλόγου Α’. Και παραμένει περισσότερο για τον Σόουζα, που αγωνίζεται στο κινέζικο πρωτάθλημα και προσπαθεί να μείνει ελεύθερος για να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην Κύπρο για να ενταχθεί στον ΑΠΟΕΛ.

Μετά το σημερινό φιλικό θα ακολουθήσει την Τρίτη το πολύ δυνατό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (κι αυτό τηλεοπτικό), κι εδώ ίσως δούμε την ενδεκάδα ενισχυμένη με τους Οκριασβίλι, Τσεμπάκε, αν ο προπονητής κρίνει ότι είναι έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης. Μέχρι την Τρίτη δεν αποκλείεται να προκύψει και νέα άφιξη στη Βουλγαρία.

Στον ΑΠΟΕΛ, οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να αναμένουν εκπλήξεις, τουλάχιστον μέχρι και τα μέσα Αυγούστου…