Ξανά περήφανος ΑΠΟΕΛ!

ΜΑΡΙΝΑ ΑΡΓΥΡΟΥ

Δημοσιευτηκε:

Ξανά περήφανος ΑΠΟΕΛ!

Είναι πλέον οριστικό. Ο ΑΠΟΕΛ με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο του θα στέκεται περήφανα στο γήπεδο και παρά τις κάποιες αδυναμίες που υπάρχουν θα κτυπά όλα τα παιχνίδια και θα διεκδικεί τη νίκη, όποιος αντίπαλος κι αν είναι απέναντί του. Αυτό έκανε στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος (δύο νίκες, μία ισοπαλία), αυτό επανέλαβε και στον νοκ- άουτ αγώνα κυπέλλου όπου κέρδισε και απέκλεισε τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Απόλλωνα. Στο πρόσωπο του Σάββα Πουρσαϊτίδης, ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, επιτέλους, βλέπει τον προπονητή που θα θέσει τέρμα στην κακή παρένθεση και θα καθίσει για χρόνια στον γαλαζοκίτρινο πάγκο.

Κτίζει με Ζαχίντ...

Στον ΑΠΟΕΛ, έστω και σήμερα έχουν αντιληφθεί το τεράστιο λάθος που έκαναν όταν πέρσι έστελναν δανεικό στον Παναθηναϊκό τον Ζαχίντ. Έναν από τους κορυφαίους μέσους που πέρασαν ποτέ από τα κυπριακά γήπεδα! Είπαμε, το λάθος τους το έχουν αντιληφθεί και τώρα ψάχνουν τρόπους για να κρατήσουν τον Νορβηγό στον Αρχάγγελο. Ο Πουρσαϊτίδης θα είναι αυτός που θα προσπαθήσει να πείσει τον Ζαχίντ να υπογράψει νέο συμβόλαιο στον ΑΠΟΕΛ, ώστε πάνω του να κτίσει τη νέα ομάδα η οποία θα επιστρέψει στην κατάκτηση τίτλων στην Κύπρο και επιτυχιών στην Ευρώπη. Στον προχθεσινό αγώνα με τον Απόλλωνα συγκλόνισε και ο Γιώργος Εφραίμ, που έδειξε ότι κι αυτός με τον Πουρσαϊτίδη μπορεί να βρει τον παλιό, καλό εαυτό του.

Τρία ντέρμπι στη σειρά!

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται τώρα να βγάλει τρία μεγάλα ντέρμπι, τα δύο μέσα στο Τσίρειο, με διαφορά τεσσάρων ημερών. Την Κυριακή (24/1) υποδέχεται την Ανόρθωση, το άλλο Σάββατο (30/1) θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, ενώ την Τετάρτη (3/2) θα δώσει τον εξ αναβολής αγώνα με την ΑΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι, παρά την κούρασή τους, παρουσιάζονται αποφασισμένοι να χτυπήσουν και τους τρεις αγώνες που έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας. Με την Ανόρθωση θα απουσιάσουν οι κιτρινισμένοι Γουίλερ και Μερκής, ενώ με την ΑΕΛ θα είναι εκτός ο Ντε Βινσέντι.

Ο Πουρσαϊτίδης ψάχνει τη λύση για τη θέση του αριστερού μπακ για την τέταρτη χειμερινή μεταγραφή, με το όνομα του Αγκίρε να ακούγεται όλο και πιο έντονα.