Ρίχνουν τους τόνους στον ΑΠΟΕΛ, συνάντηση εταιρείας-σωματείου!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Ρίχνουν τους τόνους στον ΑΠΟΕΛ, συνάντηση εταιρείας-σωματείου!

Προσπαθεί να κλείσει… μέτωπα η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ η οποία δέχεται πυρά τόσο από τους οργανωμένους φιλάθλους, όσο και από το Δ.Σ. του σωματείου. Παράλληλα, το αγωνιστικό βρίσκεται και αυτό στο προσκήνιο καθώς από το απόγευμα της Τετάρτης ο Σάββας Πουρσαϊτίδης φόρεσε τις προπονητικές του φόρμες και βρέθηκε στον Αρχάγγελο για πρώτη φορά ως τεχνικός της ομάδας.

Η διοίκηση Πετρίδη αφού ξεμπέρδεψε και με τον Μικ Μακάρθι, έχει στραφεί στην διοίκηση του σωματείου, αφού ο Κυριάκος Ζιβανάρης και οι συνεργάτες του έχουν ήδη ζητήσει την παραίτηση του προέδρου της εταιρείας.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν, ο Πετρίδης και ως κατ’ επέκταση το συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ έχει διευθέτηση συνάντηση με την διοίκηση του σωματείου ώστε να κατευνάσουν τα πνεύματα και να ρίξουν στο τραπέζι εισηγήσεις ώστε η ομάδα της πρωτεύουσας να ξυπνήσει από τον εφιάλτη των τελευταίων μηνών. Στόχος είναι να πορευτούν σε κοινή γραμμή πλεύσης ώστε να βοηθήσουν την ομάδα των γαλαζοκιτρίνων να ανακάμψει κυρίως οικονομικά, γι' αυτό και η εταιρεία θα ενημερώνει για την οικονομική κατάσταση.

Κατηγορίες