Το μήνυμα των πορτοκαλί πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι

Δημοσιεύθηκε 23.7.2024
Το μήνυμα των πορτοκαλί πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα στις 20:00 τη Πέτροκουμπ Μολδαβίας για στο ΓΣΠ με μοναδικό στόχο τη νίκη για να πάρει προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα. Σε αυτό όμως θα πρέπει να βοηθήσει και ο κόσμος του. Οι πορτοκάλι με ανακοίνωση καλούν όλο το φίλαθλο κοινό να στηρίξει την ομάδα για το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι.

«Δύο μήνες και 12 μέρες μετά την επιστροφή του Αυτοκράτορα στο Θρόνο του, καλούμαστε να βρεθούμε και πάλι στα τσιμέντα της Νότιας για να σταθούμε στο πλευρό του Θρύλου. Το 29ο ανήκει πλέον στο παρελθόν, ο Μάης έχει τελειώσει και βρισκόμαστε στον Ιούλιο, το μήνα που αρχίζει πάντα το μεγάλο ταξίδι στα αστέρια. Ο Θρύλος μας έχει χαρίσει αμέτρητες μαγικές στιγμές στην Ευρώπη, στιγμές που οι άλλοι δεν μπορούν να ζήσουν ούτε κρατώντας τον μοχλό του Playstation. Για να ζήσουμε ξανά λοιπόν παρόμοιες στιγμές, θα πρέπει να κάνουμε ότι και τότε, να μετατρέψουμε το ΓΣΠ, αλλά και κάθε γωνιά της Ευρώπης που παίζει ο Θρύλος, σε επίγεια ΚΟΛΑΣΗ.

Έτσι από τις 15:00 κατηφορίζουμε στο Σύνδεσμο για το pregame και από εκεί με την πορεία στη Νότια, για να κάνουμε τους Μολδαβούς να αντιληφθούν από το πρώτο δευτερόλεπτο πως δεν έχουν καμία τύχη απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, απέναντι σε αυτόν τον κόσμο.

Έξω από τη Νότια, θα υπάρχει συνεργείο εγγραφών μελών του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ για τη σεζόν 2024-25 (€25 - συνεργείο θα υπάρχει και καθημερινά το απόγευμα στο Σύνδεσμο). Μια ιστορική σεζόν, αφού το μεγαλύτερο οπαδικό σύνολο στην Κύπρο κλείνει 45 χρόνια ζωής.

Η στήριξη από τα μέλη μας είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού μόνο έτσι μπορούμε να δημιουργούμε κορεό και κερκίδες, οι οποίες μας κατατάσσουν στα σπουδαιότερα οπαδικά σύνολα της Ευρώπης (οποιαδήποτε σύγκριση με άλλα σύνολα στην Κύπρο είναι τουλάχιστον γελοία). Η περσινή χρονιά ήταν μαγική σε όλα, γεμάτη Νότια σχεδόν σε όλους τους αγώνες, παλμός, φωνή, ένταση, φωτοβολίδες, κορεό. Έτσι λοιπόν θα συνεχίσουμε και φέτος, κάνοντας ντόπιους και ξένους να ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ.

Ο μεγάλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι η ασπίδα και η αιχμή του δόρατος του Θρύλου, γι’αυτό και για ακόμη μία φορά βγαίνουμε μπροστά για το καλό του ΑΠΟΕΛ μας. Όπως ανακοινώσαμε χθες, μετά το καπέλο των €20 στα εισιτήρια διαρκείας της Νότια, συνεχίζουμε την προσπάθεια ανακαίνισης του ιστορικού μας Σωματίου με τις online εισφορές μέσω της σελίδας somatioapoel.com. Στόχος μας τα €300,000 - ενώ θα υπάρχει εβδομαδιαία ενημέρωση για το ποσό και τις κινήσεις μας. Καλούμε όλο τον κόσμο του Θρύλου να βοηθήσει την προσπάθεια μας και να μετατρέψουμε ξανά το Σωματείο μας, εκεί που πανηγυρίσαμε τόσα τρόπαια, τόσες προκρίσεις, τόσες στιγμές, στο στολίδι της Πρωτεύουσας, γιατί ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ.»

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ

ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

ΚΑΙ ΘΟΛΩΝΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.ΑΠΟΕΛ

ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Πίτσι ο 17ος για φέτος

Πίτσι ο 17ος για φέτος

Πίτσι ο 17ος για φέτος

Έκανε το μπαμ με Πίτσι ο ΑΠΟΕΛ

Έκανε το μπαμ με Πίτσι ο ΑΠΟΕΛ

Έκανε το μπαμ με Πίτσι ο ΑΠΟΕΛ

Το λίφτινγκ στο γαλαζοκίτρινο ρόστερ, τα... τρεχάματα και το ερώτημα που θα απαντήσει ο χρόνος

Το λίφτινγκ στο γαλαζοκίτρινο ρόστερ, τα... τρεχάματα και το ερώτημα που θα απαντήσει ο χρόνος

Το λίφτινγκ στο γαλαζοκίτρινο ρόστερ, τα... τρεχάματα και το ερώτημα που θα απαντήσει ο χρόνος

«Έκοψε» τον Σατσιά ο Τιμούρ

«Έκοψε» τον Σατσιά ο Τιμούρ

«Έκοψε» τον Σατσιά ο Τιμούρ