Αναγνώριση εδάφους

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ Δημοσιεύθηκε 19.7.2022
Αναγνώριση εδάφους
Τελευταία προπόνηση για τον ΑΠΟΕΛ με τον Αυγουστή να κλέινει το πλάνο του

Μέρα ξεκούρασης αλλά και δουλειάς η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι έφθασαν αργά χθες στη Σόφια και... πήγαν κατευθείαν για ύπνο, ώστε σήμερα να είναι «φρέσκοι» και ξεκούραστοι για την τελευταία «πρόβα» ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπότεφ Πλόβντιφ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Στη σημερινή απογευματινή προπόνηση, που θα γίνει στο στάδιο «Vasil Levski», θα... γίνει αναγνώριση εδάφους από τους γαλαζοκίτρινους, ενώ, ως είθισται, η προπόνηση δεν θα είναι δυνατή. Από την πλευρά του, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα δώσει τις τελευταίες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του πριν από την αυριανή «μάχη», που είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στην 20:00. Και όχι μόνο.

Εκτός από τις οδηγίες, ο 45χρονος προπονητής θα καταλήξει και στους έντεκα ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν φανέλα βασικού, αν φυσικά δεν το έχει ήδη κάνει μέχρι τώρα, αφού έβγαλε σημαντικά συμπεράσματα μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Το επικρατέστερο σενάριο για το αρχικό σχήμα φέρει στην ενδεκάδα τους Μπέλετς, Γουίλερ, Σεπάκ, Κρέσπο, Καρώ, Σόουζα, Σαρφό, Ντάλσιο, Θεοδώρου, Εντονγκαλά και Μαγκλίτσα. Όσον αφορά τη συμμετοχή του τελευταίου στην ενδεκάδα, οι πιθανότητες είναι με το μέρος του, καθώς φαίνεται να ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε το προηγούμενο διάστημα.

Τις τελευταίες μέρες νιώθει πολύ καλύτερα και αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Στο απομακρυσμένο σενάριο που δεν τα καταφέρει ο Κροάτης επιθετικός, τότε η μοναδική άλλη επιλογή για την επίθεση είναι ο Ηλία, αφού ο Κβιλιτάια δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα. Ευχή και ελπίζα στον ΑΠΟΕΛ είναι ο Γεωργιανός στράικερ να είναι έτοιμος στον γ' προκριματικό γύρο, εφόσον ο ΑΠΟΕΛ είναι τυπικός στο ραντεβού του και ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπότεφ Πλόβντιφ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ο «τελικός» και οι δύο που έφεραν την άνοδο

Ο «τελικός» και οι δύο που έφεραν την άνοδο

Ο «τελικός» και οι δύο που έφεραν την άνοδο

Survivor

Survivor

Survivor

«Ο αυτοκράτορας θα επιστρέψει στον θρόνο του»

«Ο αυτοκράτορας θα επιστρέψει στον θρόνο του»

«Ο αυτοκράτορας θα επιστρέψει στον θρόνο του»

Ολόδικό του...

Ολόδικό του...

Ολόδικό του...