Από κρίσιμο σε… κρίσιμο!
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Τελικά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα και μετά το τόσο άσχημο ξεκίνημα, στον ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην χαρακτηρίζεται κρίσιμο. Αυτό συμβαίνει και με τον κυριακάτικο αγώνα στο Τσίρειο εναντίον του εξαιρετικού φέτος Άρη. Οι γαλαζοκίτρινοι, μετά τη νίκη επί του Εθνικού Άχνας την περασμένη Δευτέρα στο ΓΣΠ, θα πάνε στη Λεμεσό έχοντας έναν και μοναδικό στόχο, να πετύχουν δεύτερη συνεχόμενη νίκη που θα είναι και η πρώτη φετινή εκτός έδρας. Αν τα καταφέρουν, τότε θα φθάσουν στους εννέα βαθμούς και θα ξεφύγουν μια και καλή από τις χαμηλές θέσεις, θέτοντας και νέους στόχους για τη συνέχεια. Είναι λοιπόν κρίσιμο το παιχνίδι στο Τσίρειο; Είναι και με το παραπάνω!
Πολλές οι επιλογές…
Στον αγώνα με τον Εθνικό ο ΑΠΟΕΛ είχε πάλι απώλειες (Ντανίλο, Νταουσβίλι), ωστόσο ο πάγκος είναι γεμάτος με ποιοτικές επιλογές για τον Σωφρόνη Αυγουστή, ενώ να μην ξεχνούμε ότι εκτός απροόπτου, έτοιμος για να επιστρέψει είναι και ο Νατέλ. Από εκεί και πέρα, οι Εφραίμ, Λουντέμο, Σατσιάς, Θεοδώρου και Εντονγκαλά, δίνουν πολλές επιλογές στον Κύπριο προπονητή ώστε να ετοιμάσει ένα πολύ δυνατό σύνολο για τον αγώνα της Κυριακής. Χωρίς πολλές επιλογές παραμένει η αμυντική γραμμή, η οποία θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική, δεδομένης και της ικανότητας που έχουν οι επιθετικοί του Άρη.
Πάνε Τσίρειο…
Στον αγώνα με τον Εθνικό η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες δεν ήταν η αναμενόμενη (η Δευτέρα δεν βολεύει ούτως ή άλλως), όμως για το Τσίρειο την Κυριακή παρουσιάζεται μεγάλο ενδιαφέρον και όσα εισιτήρια και να παραχωρήσει ο Άρης για τη ανατολική κερκίδα αναμένεται να εξαντληθούν.
Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ έχουν αντιληφθεί πολύ καλά ότι ο δρόμος για μία καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα περνά από το Τσίρειο, γι’ αυτό και θα δώσουν μαζικά το παρών τους προκειμένου να βοηθήσουν τους παίκτες να πετύχουν τον στόχο τους.
Αν όλα πάνε καλά γι’ αυτούς στη Λεμεσό, τότε την άλλη εβδομάδα θα δούμε και μαζική επιστροφή των ΑΠΟΕΛιστών και στη Λευκωσία. Θυμίζουμε ότι μετά τον Άρη, οι γαλαζοκίτρινοι θα αγωνιστούν με τη Δόξα στο Μακάρειο (30/10, 17:00) και ακολούθως θα φιλοξενήσουν την ΑΕΛ στο ΓΣΠ (6/11, 17:00).
