Κάτι περισσότερο από ποδόσφαιρο: Οπαδοί ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας σε κοινή κίνηση ανθρωπιάς!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Κάτι περισσότερο από ποδόσφαιρο: Οπαδοί ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας σε κοινή κίνηση ανθρωπιάς!

More than football. Αυτή η έκφραση (περισσότερα από ποδόσφαιρο) θα πάρει σάρκα και οστά και στην Κύπρο, στο «αιώνιο» ντέρμπι που διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 26/12!


Με πρωτοβουλία οπαδών του ΑΠΟΕΛ, αλλά και με τη στήριξη οπαδών της Ομόνοιας που ήδη δηλώνουν ότι θα αγκαλιάσουν την προσπάθεια, στο ερχόμενo ντέρμπι σχεδιάζουν μια όμορφη κίνηση για τα λιγότερο τυχερά παιδιά.


Συγκεκριμένα στις 26 Δεκεμβρίου -ημέρα στην οποία ορίστηκε ο αγώνας- καλούνται οπαδοί των δύο ομάδων που θα βρεθούν στο γήπεδο να πάρουν μαζί τους… αρκουδάκια! Στόχος σύμφωνα με τους εμπνευστές της ιδέας, που ήδη έγινε πράξη σε πολλά γήπεδα του εξωτερικού τα τελευταία χρόνια, τα αρκουδάκια να πεταχτούν στις εξέδρες, ώστε κανένα παιδάκι φέτος να μην μείνει χωρίς αρκουδάκι, ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων.


Σημειώνεται πως η ιδέα ήταν του Γιώργου Καμπούρη και αμέσως αγκαλιάστηκε από διάφορες οπαδικές σελίδες.