«Με Ανόρθωση μπορεί να είναι η έναρξη της αντεπίθεσης - Πυξίδα ο Σόουζα»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

«Με Ανόρθωση μπορεί να είναι η έναρξη της αντεπίθεσης - Πυξίδα ο Σόουζα»

Στην πρώτη νίκη του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα με το 1-0 επί της ΠΑΕΕΚ, τους έντονους πανηγυρισμούς, τον Λούκας Σόουζα και το επερχόμενο ντέρμπι με την Ανόρθωση αναφέρθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην μέλος του δ.σ. των γαλαζοκιτρίνων, Τάκης Αντωνίου, σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0.


Διαβάστε κάποιες από τις αναφορές του...


«Με τις νίκες απέναντι σε Νέα Σαλαμίνα και ΠΑΕΕΚ έχουν γίνει τα δύο πρώτα βήματα έτσι ώστε η ομάδα να βελτιώνεται και αποκτούν και οι παίκτες ψυχολογία. Δεν είναι σοβαρά σημεία βελτίωσης, όμως υπάρχει τρομερή διάθεση. Στο παρόν σημείο, αυτή η μεγάλη διάθεση υπερνικά τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είναι πολύ φανερό στο γήπεδο, ότι οι παίκτες θέλουν να προσφέρουν, το δείχνουν με την υπερπροσπάθεια στο γήπεδο. Τώρα προηγείται ο ενθουσιασμός, αυτό είναι θετικό στοιχείο όμως πρέπει να κερδηθεί χρόνος για να επέλθει μεγαλύτερη ηρεμία στους παίκτες».


Για τους πανηγυρισμούς στα γκολ: «Μου φαίνεται λίγο προσχεδιασμένο αυτό, και όχι αυθόρμητο. Του Σόουζα ήταν αυθόρμητο, είμαστε ευτυχείς που τον έχουμε στην ομάδα. Στο πρόσωπο του μπορεί η ομάδα να βρει τον αρχηγό. Μπορεί να αποτελέσει την πυξίδα και παράδειγμα για τους άλλους παίκτες. Αυτό φάνηκε και στο πώς στήριξε τον Μάγκλιτσα που έχασε το πέναλτι, και στο γκολ του κλπ».


Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Μπορεί να είναι ο αγώνας που αν κερδηθεί από το ΑΠΟΕΛ να αποτελέσει την έναρξη της αντεπίθεσης. Οι δύο νίκες ήταν σημαντικές αλλά με την Ανόρθωση είναι πολύ σημαντική η νίκη».


Για παίκτες και προπονητή: «Μου αρέσει πολύ η σύνδεση του προπονητή με τους παίκτες που υπάρχει. Θέλουν να ανταποκριθούν οι παίκτες σε αυτά που ζητάει ο προπονητής. Λάθη γίνονται, αλλά βλέπω μεγάλη θέληση εκ μέρους των παικτών. Περιμένουμε και βελτίωση, είναι ευέλικτος ο Σωφρόνης, δοκιμάζει και πράγματα συνέχεια. Αυτό είναι θετικό όταν είσαι σε μια τέτοια περίοδο, όμως θέλουμε να δούμε περισσότερη σταθερότητα».