Δικαίωμα για 70% στον ΑΠΟΕΛ, αν δώσει 2.5 εκατ. ευρώ

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Δικαίωμα για 70% στον ΑΠΟΕΛ, αν δώσει 2.5 εκατ. ευρώ

Αναπαράγεται στη Βραζιλία η πρόταση του ΑΠΟΕΛ προς την Κορίνθιανς για τον Λέο Νατέλ. Όπως σημειώνεται στα διάφορα ρεπορτάζ, οι γαλαζοκίτρινοι έκαναν πρόταση για να πάρουν δανεικό τον παίκτη και να τον εντάξουν για δεύτερη φορά στο δυναμικό τους.


Ο 24χρονος, ο οποίος ήταν στον Αρχάγγελο και τη σεζόν 2018-19 ως δανεικός από την Σάο Πάολο, έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Βραζιλίας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024.


Σύμφωνα με τις αναφορές στα Μέσα της Βραζιλίας ο ΑΠΟΕΛ πρότεινε να καλύπτει πλήρως τον μισθό του για τη νέα χρονιά, ενώ η gazetaesportiva.com σημειώνει ότι η ομάδα της Λευκωσίας έχει το δικαίωμα για αγορά το επόμενο καλοκαίρι του 70% των δικαιωμάτων του παίκτη, εφόσον δώσει τη ρήτρα των 2.5 εκατ. ευρώ.

Κατηγορίες