Μεγαλώνει η παρέα στη Βουλγαρία
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Ενώ ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει την προετοιμασία του στο Πράβετς της Βουλγαρίας, οι ιθύνοντές του προσπαθούν να ολοκληρώσουν τις τελευταίες μεταγραφικές εκκρεμότητες με την απόκτηση του δεξιού μπακ Ισάμ Τσεμπακέ (είναι θέμα χρόνου να τελειώσει το θέμα του 31χρονου Γαλλομαροκινού) και του Λούκα Σόουζα.
Για την περίπτωση του Βραζιλιάνου, στον ΑΠΟΕΛ περιμένουν ότι εντός των επόμενων ημερών ο παίκτης θα απελευθερωθεί από τη Γιατάι και θα πάρει το αεροπλάνο για τη Βουλγαρία. Με την προδιαγραφόμενη απόκτηση του Σόουζα, ο ΑΠΟΕΛ θα ισχυροποιηθεί σημαντικά στη μεσαία γραμμή.
Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης περιμένει θετικές εξελίξεις στο κεφάλαιο ενίσχυση, αλλά το μυαλό του είναι περισσότερο στην προετοιμασία.
Ο Ελλαδίτης ζητάει σκληρή δουλειά από τους παίκτες του, αφού το βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι σημαντικό για τη μετέπειτα πορεία. Μεθαύριο θα έχει την ευκαιρία να τους δει αγωνιζόμενους στο φιλικό απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.