Γενική συνέλευση ΑΠΟΕΛ: Ομιλίες, ένταση, πλάνο και Πετρίδης με 99.07%

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Γενική συνέλευση ΑΠΟΕΛ: Ομιλίες, ένταση, πλάνο και Πετρίδης με 99.07%

Στην προεδρία της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ παραμείνει ο Πρόδρομος Πετρίδης. Στις 15:15 άρχισε η ετήσια γενική συνέλευση των γαλαζοκιτρίνων, στην οποία πέραν του 60% έδωσε το παρών του, και λίγο μετά τις 20:00 ολοκληρώθηκε.

Ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ ανέλυσε πλάνο που θα έχει διάρκεια τουλάχιστον τριών ετών, ώστε η ομάδα της πρωτεύουσας να απαλλαγεί από τα οικονομικά προβλήματα και να επιστρέψει σε τροχιά πρωταθλητισμού. Ο Πετρίδης μίλησε για τα λάθη που έγιναν, αναφέρθηκε ενδελεχώς στα οικονομικά δεδομένα που προκύπτουν και παρέθεσε τους τρόπους με τους οποίους η διοίκηση θα ανταπεξέλθει από τα προβλήματα που προέκυψαν τόσο από κάποιους λανθασμένους χειρισμούς αλλά και από την πανδημία.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήραν επιφανείς ΑΠΟΕΛίστες, όπως ο Θεόδωρος Κυριακίδης, Μάριος Χαραλάμπους, Κρις Τριανταφυλλίδης, Πάρης Σπανός και Γιάννης Δημητρίου. Όλοι παρέθεσαν τις δικές τους εισηγήσεις, ενώ άπαντες έστειλαν μήνυμα ενότητας και στήριξης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ακολούθησε η διαδικασία της ψηφοφορίας και της καταμέτρησης, καθώς υποψηφιότητα έβαλε το νυν συμβόλαιο και οι ανεξάρτητοι Χαρίλαος Παναγίδης, Θεόδωρος Κωνσταντινίδης και Χρίστος Οικονομίδης. Το υφιστάμενο Δ.Σ. παραμένει στην θέση του ωστόσο υπάρχει και νέο μέλος (συγκεκριμένα ο Χάρης Παναγίδης) που θα ενταχθούν σε αυτό, σύμφωνα με την πιο κάτω ανακοίνωση. Θα συνεχίσουν την δουλειά ώστε ο ΑΠΟΕΛ να ορθοποδήσει οικονομικά και να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τέλος, δεν έλειψαν τα παρατράγουδα καθώς επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του πρώην προέδρου του σωματείου, Χριστόφορου Ποταμίτη και φιλάθλων που ήταν στον χώρο. Ο Ποταμίτης εξέφρασε την αντίθεση του στην παραμονή του Πετρίδη, έριξε... σπόντα για την παρουσία οργανωμένων, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία για ανάδειξη νέων Διοικητικών Συμβούλων.

Παρών στη συνέλευση δήλωσαν εκπρόσωποι του 68,32% του διατεθειμένου μετοχικού κεφαλαίου.

Συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία εκπρόσωποι του 53,68% του διατεθειμένου μετοχικού κεφαλαίου.

Με βάση την καταμέτρηση, οι υποψήφιοι που εξασφάλισαν πέραν του 50+1% είναι οι:

Πρόδρομος Πετρίδης 99,07%
Χάρης Φωτίου 78,99%
Στέλιος  Ζαμπάς 71,62%
Γιώργος Σταμάτη 71,54%
Θανάσης Χριστοφόρου 71,05%
Νίκος Κουγιάλης 71%
Αλέξης Ανδρέου 70,95%
Δημήτρης Θεοχάρους 70,90%
Χάρης Παναγίδης 65,20%


Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα καταρτιστεί σε Σώμα, στην πρώτη του συνεδρία.