ΑΠΟΕΛ: Τι θα αλλάξει ο ΜακΚάρθι!

Τι θα αλλάξει σήμερα το απόγευμα (17:00) ο Μικ ΜακΚάρθι προκειμένου να κάνει, επιτέλους, τον ΑΠΟΕΛ να βγάλει μια καλύτερη εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ ώστε να πάρει τους τρεις βαθμούς από τη Δόξα; Θα αλλάξει παίκτες; Θα αλλάξει σύστημα; Πάντως, σίγουρα κάτι θα πρέπει να αλλάξει ο Ιρλανδός. Αν δεν το κάνει θα γίνει κι αυτός συνεργός ενός «εγκλήματος» που διαπράττεται φέτος εναντίον του ΑΠΟΕΛ.

Από τον τερματοφύλακα

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, οι αλλαγές μάλλον θα ξεκινήσουν από τον τερματοφύλακα καθώς ο Ουζόχο κρίνεται πλέον πανέτοιμος και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μην αγωνίζεται.

Η άμυνα θα πρέπει να γίνει πολύ πιο γρήγορη κι ένας τρόπος υπάρχει για να γίνει αυτό. Να μετατεθεί στην κεντρική γραμμή ο Ενσούε και να ξεκινήσει δεξιά ο Αποστολάκης. Ένας παίκτης που είναι βασικός στην Εθνική Ελπίδων Ελλάδας, ενώ στην Κύπρο από το καλοκαίρι που ήρθε κάνει διακοπές…

Θα πάει σε 4-4-2;

Ερωτηματικό αποτελεί και το σύστημα του ΑΠΟΕΛ, το οποίο πρέπει κι αυτό να αλλάξει ώστε η ομάδα να γίνει πιο δημιουργική. Με ένα τέτοιο σύστημα ο Νούχιου δεν παίζει με τίποτα, ενώ ο Μπεν Σαχάρ ίσως βοηθηθεί ώστε να αποδώσει, ιδιαίτερα αν έχει δίπλα του έναν από τους Ατζίλι, Εντονγκαλά ή και τον Ντε Βινσέντι, αν είναι έτοιμος. Εδώ παίζει και το όνομα του 17χρονου Κούτσακου. Αριστερά το πιθανότερο είναι να κληθεί ο Εφραίμ να παίξει, όχι όπως σε κάποια από τα φετινά παιχνίδια αλλά ως Εφραίμ που έβγαζε φωτιές σε παλιά παιχνίδια!

Τα νέα παιδιά…

Οι περισσότερες φετινές μεταγραφές κρίθηκαν ήδη και είναι αποτυχημένες. Αυτό αναγκάζει τον κ. ΜακΚάρθι να στραφεί στα νέα παιδιά, δικά μας και από το εξωτερικό. Τουλάχιστον αυτοί οι μικροί θα έχουν κίνητρο να τρέξουν για να αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν καριέρα στον ΑΠΟΕΛ. Να πούμε και ονόματα; Αποστολάκης, Ντίας, Σατσιάς, Γαβριήλ, Κούτσακος, Κατσαντώνης. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ κουράστηκε πλέον να βλέπει ακριβοπληρωμένους αδιάφορους παίκτες και ζητά τα νέα παιδιά.

Να δούμε και ένα πιθανό σχήμα με πολλές αλλαγές: Ουζόχο, Αποστολάκης, Γουίλερ, Ενσούε, Ζορζ, Ανουάρ, Γαβριήλ ή Σατσιάς, Ζαχίντ ή Ντε Βινσέντι ή Ατζίλι, Εφραίμ, Εντονγκαλά, Μπεν Σαχάρ ή Κούτσακος.