ΑΠΟΕΛ: Θετικοί στον κορωνοϊό 14 παίκτες της Στεάουα, προς αναβολή ο αγώνας με την Σλόβαν

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στη Ρουμανία στην ομάδα του Βουκουρεστίου ο κορωνοϊός... θερίζει, με 14 παίκτες να έχουν βρεθεί θετικοί μετά από τα τελευταία τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων έγιναν σήμερα γνωστά.

Προς αναβολή φαίνεται να οδηγείται το παιχνίδι της Στεάουα Βουκουρεστίου με την Σλόβαν Μπρατισλάβας το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στη Ρουμανία στην ομάδα του Βουκουρεστίου ο κορωνοϊός… θερίζει, με 14 παίκτες να έχουν βρεθεί θετικοί μετά από τα τελευταία τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων έγιναν σήμερα γνωστά.

Ήδη, οι υπεύθυνοι –όπως μεταδίδουν οι ρουμάνικες ιστοσελίδες- έχουν επικοινωνήσει με την UEFA ενημερώνοντάς την για την εξέλιξη αυτή και ζητώντας να εξετάσει το ενδεχόμενο να μην γίνει το παιχνίδι και να μεταφερθεί λίγες ημέρες.

Εκτιμούν ότι μέχρι τότε θα έχουν γίνει νέα τεστ και κάποιοι από τους παίκτες θα έχουν ξεπεράσει το πρόβλημα έχοντας κάνει και τα απαραίτητα τεστ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αν ο ΑΠΟΕΛ περάσει από το εμπόδιο της Ζρίνσκι Βοσνίας τότε θα αντιμετωπίσει μία εκ των Σλόβαν Μπρατισλάβας και Στεάουας Βουκουρεστίου.