ΑΠΟΕΛ: Πώς να μην τους κράξουν…

Αν όντως υπάρχει πλειοψηφία (!) που πιστεύει τέτοιο πράγμα, καλά κρύβονται και δεν το λένε… Γιατί θα τους αξίζει η κατακραυγή…

«Δεν ήμασταν στο επίπεδο που θέλαμε. Δυστυχώς, οι λίγοι ακούγονται περισσότερο από τους πολλούς. Κανείς που θέλει να υποστηρίξει ότι ok ήταν μία σεζόν, που ποτέ δεν την αποδεχόμαστε αυτό το οκ, δεν θα βγει να το πει public γιατί τώρα με τα social θα δεχθεί κι αυτός την κατακραυγή, οπότε προτιμά να μείνει στο πλάι. Επομένως, αυτοί οι λίγοι που θεωρούν καταστροφική τη φετινή σεζόν, συμπεριλαμβάνουν και εμάς όσον αφορά ότι αναγνωρίσουμε ότι έγινα κάποια λάθη».

Τα πιο πάνω λόγια ανήκουν στον Χάρη Φωτίου, τον εκ των αντιπροέδρων του ΑΠΟΕΛ, μίας ομάδας που πήγαινε από επιτυχία σε επιτυχία και φέτος καταγράφει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο.

Να πούμε απλά μερικά:

-Μένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων μετά από είκοσι χρόνια ανελλιπούς παρουσίας.

-Δεν παίρνει κάποιον από τους δύο τίτλους μετά από εννέα χρόνια και τη σεζόν 2011-12 (απλά υπενθύμιση αυτή ήταν η χρονιά που έφθασε μέχρι τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ).

-Δέχθηκε ήττα σχεδόν από όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. Μόνο από τη Νέα Σαλαμίνα δεν ηττήθηκε ακόμη…

-Για πρώτη φορά συμμετέχει στο β’ γκρουπ και μάλιστα δυσκολεύεται να τερματίσει στην πρώτη θέση.

Αν ο στόχος του ΑΠΟΕΛ δεν ήταν η αποφυγή της διαβάθμισης, το μοναδικό δηλαδή επίτευγμα της σεζόν, τότε τα πιο πάνω είναι ήδη αρκετά για να δικαιούται κάποιος να πει ότι η φετινή χρονιά ΔΕΝ είναι «οκ». Παρεξηγήσιμη ή όχι η δήλωση του κ. Φωτίου, ίσως να μετέφερε λανθασμένα τη σκέψη του, αλλά αν όντως υπάρχει πλειοψηφία (!) που πιστεύει τέτοιο πράγμα, καλά κρύβονται και δεν το λένε… Γιατί θα τους αξίζει να τους κράξουν…