ΑΠΟΕΛ, ώρα για πράξεις – Οι πιθανοί 11 του Μακάρθι

Κάθε παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ θεωρείται κρίσιμο μέχρι να έρθει το επόμενο! Όμως, το σημερινό στο ΓΣΠ (18:30) απέναντι στον Ολυμπιακό είναι σίγουρα κομβικό.

Είτε αλλάζει πρόσωπο και κερδίζει, είτε παρουσιάζει τη γνωστή εικόνα, χάνει κι αυτό τον αγώνα, και οδηγείται πλέον σε δυσάρεστες περιπέτειες.

Είναι γι’ αυτό τον λόγο που οι χιλιάδες φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα παραμείνουν απόψε καρφωμένοι μπροστά από τις τηλεοράσεις τους από το 1ο μέχρι το 90ό λεπτό!

Αυτή τη φορά, γνωρίζοντας όλοι τη σημασία του αποψινού παιχνιδιού, έκλεισαν το στόμα και δούλεψαν όλοι μαζί για να παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ ένα καινούργιο ΑΠΟΕΛ, κάνοντας πράξη όλα όσα ζητούν εδώ και καιρό οι φίλοι της ομάδας.

Πολλές αλλαγές στο σχήμα δεν αναμένονται. Ο κ. ΜακΚάρθι, λόγω και της διακοπής του πρωταθλήματος, είχε περισσότερες μέρες στη διάθεσή του και έτσι μπόρεσε και δούλεψε πολύ στον Αρχάγγελο με όλους τους ποδοσφαιριστές του. Επίσης, με κάποιους είχε και ιδιαίτερες συνομιλίες σε μια προσπάθεια για να τους ανεβάσει την ψυχολογία και να αποδώσουν πολύ καλύτερα, όχι μόνο στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και στα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σίλβα, ενώ πανέτοιμος πλέον είναι και ο Ουζόχο. Στα άκρα θα έχουμε Γουίλερ και Ενσούε με κεντρικούς τους Ζορζ και Μερκή.

Στη μεσαία γραμμή σίγουροι θεωρούνται οι Ζαχίντ – Ανουάρ, ενώ η άλλη θέση μάλλον πάει στον Γένσεν, αφού ο Ντε Βινσέντι που έπρεπε να είναι έτοιμος, δεν είναι!

Αριστερά είναι τρεις οι υποψήφιοι, Ατζίλι, Γαβριήλ και Εφραίμ, ενώ δεξιά η θέση πάει στον Εντονγκαλά.

Τέλος, σε θέση φορ αναμένεται να ξεκινήσει ο Μπεν Σαχάρ, από τον οποίο οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, περιμένουν, επιτέλους, μια δυνατή εμφάνιση αντάξια της φήμης που τον συνοδεύει.