ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: Αίτημα παικτών στην ΚΟΠ, οι ημερομηνίες που θέλουν να παίξουν

Νέα επιστολή προς την ΚΟΠ απέστειλε ο ΠΑΣΠ, ο οποίος μετά από οδηγίες των παικτών ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, μεταφέρει το αίτημά τους να αγωνιστούν σε διαφορετικές ημερομηνίες από την 26η Δεκεμβρίου στην οποία ορίστηκε η συνέχιση του «αιώνιου» ντέρμπι.

Όπως σημειώνεται στην επιστολή του συνδέσμου, οι παίκτες αιτούνται να παιχθεί το ντέρμπι στις 29/12 ή 30/12 ή διαφορετικά νωρίς το απόγευμα την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Η επιστολή του ΠΑΣΠ στην ΚΟΠ:

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Ενεργώντας κατόπιν οδηγιών των ποδοσφαιριστών τόσο της Ομόνοιας όσο και του ΑΠΟΕΛ, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας μεταφέρουμε αίτημα των ποδοσφαιριστών όπως ο αναβληθείς αγώνας ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια, αντί του ορισμού του στις 26 Δεκεμβρίου του 2021, να οριστεί στις 29/12 ή 30/12 ή νωρίς το απόγευμα στις 31/12.

Η 29η Δεκεμβρίου αποτελεί επιλογή και εναλλακτική ημερομηνία από την ίδια την ΚΟΠ μέσα από τον αρχικό προγραμματισμό που έχει σταλθεί σε όλους στις 15/06/2021.

Επαναλαμβάνουμε ότι η θέση των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων είναι ότι δεν επιθυμούν να αγωνιστούν στις 26 Δεκεμβρίου.