ΑΠΟΕΛ: Ο Πετρίδης αποκάλυψε την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Ιανουαρίου

Την πρώτη μεταγραφή κίνηση του ΑΠΟΕΛ ενόψει του Ιανουαρίου προανήγγειλε ο Πρόδρομος Πετρίδης. Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκίτρινων ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Cablenet, «Χωρίς VAR» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ρόστερ της ομάδας.

«Πιστεύω είναι συμπληρωμένος ο ΑΠΟΕΛ σε όλες τις θέσεις εκτός από μπακ-απ του αριστερού μπακ. Θα σταθώ εδώ γιατί κρίνεται διοίκηση και προπονητής. Τα γεγονότα με τη μεταγραφή του Νικόλα, θα πήγαινε στη Νότιγχαμ ή στην ιταλική ομάδα, ναυάγησε, μετά μας διαβεβαίωσε ότι ήθελε να μείνει και δεν τον ενδιέφερε η μεταγραφή. Ο ποδοσφαιριστής μετά τον αποκλεισμό του από την εθνική δεν ήταν καλά ψυχολογικά και για αυτό δεν έπαιζε, ο προπονητής του έδωσε κάποιες μέρες να προπονείται ατομικά για να βρει τον εαυτό του. Σε μεταγενέστερο στάδιο σε περίπου 48 ώρες ήρθε νέα πρόταση από τη Νότιγχαμ και ο παίκτης άλλαξε γνώμη», είπε αρχικά ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ και στη συνέχεια επισήμανε ότι θα καλυφθεί το κενό τον Ιανουάριο.

«Εμάς είχε κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Πήραμε ήδη Ζεράλδες και Ενσούε, τον Ζεράλδες τον πήραμε γιατί μπορεί να καλύπτει και σε στιγμές ανάγκες το αριστερό άκρο και για αυτό πήραμε έναν ακόμη παίκτη της δεξιάς πλευράς. Θα καλύψουμε το κενό τον Ιανουάριο».