ΑΠΟΕΛ: Με επιθετικές διαθέσεις κόντρα στην Ομόνοια

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση! Τον άγραφο αυτόν νόμο του ποδοσφαίρου ίσως εφαρμόσει τη Δευτέρα στο αιώνιο ντέρμπι ο Σωφρόνης Αυγουστή. Οι τέσσερις δυνατοί επιθετικοί μοχλοί του ΑΠΟΕΛ (Οκριασβίλι, Εντονγκαλά, Νατέλ, Κβιλιτάια) δηλώνουν πανέτοιμοι για να ηγηθούν της επιθετικής γραμμής της ομάδας, δημιουργώντας ρήγματα στην πολύ καλή αμυντική γραμμή της Ομόνοιας. Βέβαια, τρεις θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα κι ένας θα έρθει από τον πάγκο για να βοηθήσει, μάλλον στο Β’ ημίχρονο. Μέσα από τη σημερινή προπόνηση θα βγει και η ενδεκάδα η οποία θα ξεκινήσει στον αγώνα της 11ης αγωνιστικής.

Πιθανή ενδεκάδα

Η άμυνα δεν αλλάζει. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σκουφέτ με κεντρική τριάδα τους Βινίσιους, Σάβιτς, Καρώ. Αριστερά θα είναι ο Σαμπάλα και δεξιά ο Σεπάκ. Ο Μαροκινός έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να σβήσει την κακή εικόνα που παρουσίασε στην αρχή και να καθιερωθεί στην ενδεκάδα. Η μεσαία γραμμή θα έχει ανασταλτικούς δυο από τους Λουντέμο, Σατσιά και Νταουσβίλι. Μπροστά τους θα είναι ο Οκριασβίλι ή ο Εντονγκαλά και το επιθετικό δίδυμο θα επιλεγεί ανάμεσα στους Νατέλ – Οκριασβίλι και τον Κβιλιτάια. Ο τελευταίος είναι σίγουρος για τη θέση του φορ. Από όλους τους πιο πάνω παίκτες δύο θα μείνουν στον πάγκο.

Πάνε για 10 χιλιάδες

Το ντέρμπι της Δευτέρας, στο οποίο γηπεδούχος είναι ο ΑΠΟΕΛ, παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τον κόσμο και θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος όπου στο σύνολο θα ξεπεράσουν τα 10 χιλιάδες εισιτήρια.

Ήδη, από πλευράς ΑΠΟΕΛ μέχρι χθες το βράδυ η προπώληση είχε πλησιάσει τις οκτώ χιλιάδες, συμπεριλαμβανομένων και των διαρκείας. Από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ γίνεται έκκληση στον κόσμο να αγοράσει έγκαιρα το εισιτήριό του και να μεταβεί σχετικά νωρίς στο γήπεδο, καθώς αναμένεται κοσμοσυρροή η οποία θα προκαλέσει κάποια προβλήματα κατά την είσοδο στο γήπεδο…