ΑΠΟΕΛ: Η ατζέντα του Πρόδρομου Πετρίδη

Λίγες ώρες μόνο απομένουν από την συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ. Ο Πρόδρομος Πετρίδης βρέθηκε και βρίσκεται στο στόχαστρο για την άκρως αποτυχημένη λήξασα σεζόν. Το διοικητικό, ο σχεδιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος και το οικονομικό είναι κεφάλαια για τα οποία θα δώσει απαντήσεις ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων.

Το νυν Δ.Σ. της εταιρείας έβαλε ξανά υποψηφιότητα ενόψει της ετήσιας γενικής συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, ωστόσο μια μέρα νωρίτερα ο Πετρίδης θα δώσει απαντήσεις και θα αναλύσει όλα όσα αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο κάκιστος προγραμματισμός που έγινε το Καλοκαίρι του 2020, οι αλλαγές προπονητών, τα ψηλά συμβόλαια παικτών, οι πλείστοι των οποίων δεν απέδωσαν ούτε στο ελάχιστο, η οικονομική κατάσταση που εκπέμπει SOS αφού το έλλειμμα ξεπερνά τα 20.000.000 ευρώ, είναι μερικά ερωτήματα στα οποία ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ θα δώσει απαντήσεις.

Παράλληλα, όλοι στο οικοδόμημα της ομάδας… κρέμονται από τα χείλη του σχετικά με τις απαντήσεις/εισηγήσεις που θα δώσει ώστε η υφιστάμενη κατάσταση να αλλάξει κατά 180 μοίρες. Είναι δεδομένο πως ο προγραμματισμός στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο θα είναι αλλιώτικος, αφού θα αποφευχθούν οι υπερβάσεις και τα συμβόλαια που δεν μπορεί η εταιρεία να υποστηρίξει. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος, αφού στον ΑΠΟΕΛ όλοι θέλουν να δουν την ομάδα τους ξανά στην κορυφή. Αύριο στις 11:00 τα σπουδαία!