ΑΠΟΕΛ για διαρροή προσωπικών δεδομένων: Προχωρά σε αγωγές η ΗΤΕ

Έρευνα σε σχέση με δημοσίευμα που κάνει λόγο για διαρροή προσωπικών δεδομένων από το σύστημα προπώλησης εισιτηρίων διαρκείας διεξάγεται σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι ενημερώνουν τον κόσμο τους πως οποιαδήποτε προσωρινή αναστολή λειτουργίας του συστήματος οφείλεται στην έρευνα ενώ σημειώνουν ότι έχει ενημερωθεί η επίτροπος προστασίας προσωπικών δεδομένων, δίχως καμία ένδειξη να αποδεικνύει ότι οι καταγγελίες έχουν βάση.

Μάλιστα ο ΑΠΟΕΛ πληροφορεί πως η εταιρεία με την οποία συνεργάζεται, Hellenic Technical Enterprises, διαβεβαιώνει πως οι πληροφορίες είναι ψευδείς και θα προχωρήσει σε αγωγές.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

Ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, ότι οποιαδήποτε προσωρινή αναστολή λειτουργίας στο σύστημα προπώλησης εισιτηρίων διαρκείας, οφείλεται σε έρευνα που διεξάγεται σε σχέση με δημοσίευμα που αναφέρει ότι ενδεχομένως να προκύπτει διαρροή προσωπικών δεδομένων.

Άμεση έρευνα έχει διεξαχθεί και από την επίτροπο προσωπικών δεδομένων.

Μέχρι στιγμής καμία ένδειξη δεν αποδεικνύει κάτι τέτοιο.

Ξεκαθαρίζουμε ότι από πλευράς της Hellenic Technical Enterprises, της εταιρείας που συνεργαζόμαστε πέραν των 8 ετών για τη διάθεση εισιτηρίων για ποδοσφαιρικούς αγώνες, υπάρχει διαβεβαίωση ότι οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι ψευδείς και ανυπόστατες. Γι’ αυτό και όπως μας έχει ενημερώσει, θα προχωρήσει σε αγωγές κατά του καταγγέλλοντα.