ΑΠΟΕΛ: Έτσι θα ξεχρεώσει άμεσα την αποζημίωση του Τόμας Ντολ

«Βελούδινο» θα είναι τελικά το διαζύγιο ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Τόμας Ντολ, του οποίου η θητεία στο γαλαζοκίτρινο πάγκο αποδείχθηκε βραχεία.

Μολονότι οι πληροφορίες ήθελαν τον Γερμανό προπονητή να κρατάει σκληρή γραμμή όσον φορά την αποζημίωση του, αυτές δε φαίνεται να ισχύουν απόλυτα, καθώς σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση δεν θα απαιτήσει όλους του μισθούς του μέχρι τον Μάιο του 2021. Αυτό, πάντως, σημαίνει πως η διοίκηση των πρωταθλητών θα χρειαστεί μεν να καταβάλλει στον 53χρονο τεχνικό ένα σεβαστό ποσό ως αποζημίωση, το οποίο όμως σίγουρα δεν θα ξεπερνάει το μισό εκατομμύριο.

Aπό χθες ο ΑΠΟΕΛ βαδίζει σε νέα εποχή, με τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη να αναγγέλλει αποφασιστικό μήνυμα ανασύνταξης, παραδίδοντας τη σκυτάλη της τεχνικής καθοδόγησης στο Λούκα Χατζηλούκα (σ.σ: μέχρι φυσικά να εξευρεθεί ο ιδανικός αντικαταστάτης), που ετοιμάζεται να ντεμπουτάρει στην τελευταία μάλιστα ευρωπαϊκή υποχρέωση των γαλαζοκίτρινων για το 2019.

Μπορεί για τους πρωταθλητές η τελευταία αγωνιστική του Europa League να θεωρείται βαθμολογικά αδιάφορη, όμως υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να διεκδικήσουν μια μεγάλη νίκη απέναντι στη Σεβίλλη. Στην πραγματικότητα, όμως, ένας εξ αυτών μπορεί να σχετίζεται και με την αποζημίωση του Τόμας Ντολ, καθώς είναι γνωστό πως κάθε βαθμολογικό κέρδος σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης φέρνει χρήματα στα ταμεία.

Ιδίως από τη στιγμή που η UEFA πληρώνει 570.000 ευρώ ευρώ τη νίκη, αυτό από μόνο του αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τους γαλαζοκίτρινους προκειμένου το μπόνους να τους απαλλάξει άμεσα από το βραχνά των χρημάτων που αξιώνει ο πρώην προπονητής τους.