Αποχαιρέτισε τη Δόξα ο ΑΕΛίστας Παπαφώτης: «Σας έχω στην καρδιά μου»

Με ανάρτησή του στα social media, ο Βασίλης Παπαφώτης, που συνεχίζει την καριέρα του στην ΑΕΛ, αποχαιρετά τη Δόξα, ευχαριστώντας τους πάντες στην ομάδα της Κατωκοπιάς και τονίζοντας πως έδινε το 100% των δυνατοτήτων του.

Η ανάρτηση του Παπαφώτη:

«Ένας όμορφος κύκλος στην ποδοσφαιρική́ μου καριέρα τελειώνει. Θέλω να ευχαριστήσω τον Προέδρο της ομάδας κ. Κώστα Χριστοδούλου, τον διευθυντή Αντρέα Κόγια, τον team manager Στέλιο Ιωάννου καθώς και όλους στην οικογένεια της Δόξας, τους προπονητές, τους γυμναστές και τους συμπαίκτες μου που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή βοηθώντας στην ανέλιξη της ποδοσφαιρικής μου καριέρας.

Σε αυτά τα 3 χρόνια που αγωνίστηκα στην ομάδα έδινα πάντα το 100% των δυνατοτήτων μου με απώτερο σκοπό την υλοποίηση των στόχων που είχαμε θέσει.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και κάθε επιτυχία στους στόχους της ομάδας. Σας έχω στην καρδιά μου».

 

View this post on Instagram

 

Ένας όμορφος κύκλος στην ποδοσφαιρική μου καριέρα τελειώνει. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της όμαδας κ. Κώστα Χριστοδούλου, τον διευθυντή Αντρέα Κόγια, τον team manager Στέλιο Ιωάννου καθώς και όλους στην οικογένεια της Δόξας, τους προπονητές, τους γυμναστές και τους συμπαίκτες μου που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή βοηθώντας στην ανέλιξη της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Σε αυτά τα 3 χρόνια που αγωνίστηκα στην ομάδα έδινα πάντα το 100% των δυνατοτήτων μου με απώτερο σκοπό την υλοποίηση των στόχων που είχαμε θέσει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και κάθε επιτυχία στους στόχους της ομάδας. Σας έχω στην καρδιά μου🙏🏼

A post shared by Vasilis Papafotis (@papafotis10) on