Από το OFC TV με 2.5 ευρώ το Νέα Σαλαμίνα-Ομόνοια

Μέσω του καναλιού της Ομόνοιας (OFC TV) θα μεταδοθεί το φιλικό απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Το παιχνίδι θα προσφέρεται στην τιμή των €2.5.

Η ανακοίνωση:

«Ζωντανά στο OFC TV θα προβληθεί το αυριανό (04/08, 20:00) φιλικό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στο «N. Papas Αμμόχωστος – Επιστροφή».

Το παιχνίδι θα προβληθεί στην συνδρομητική πλατφόρμα του OFC TV και θα προσφέρεται στην τιμή των €2.5. Με κάθε αγορά αγώνα θα λάβετε στο email σας, μετά την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης, δωρεάν ποντάρισμα στην FONBET αξίας €5, προσφορά της FONBET.

Για να παρακολουθήσετε το παιχνίδι χρειάζεται δωρεάν εγγραφή στην πλατφόρμα του OFC TV για όσες φίλες και φίλους δεν έχουν ήδη εγγραφεί. Αφού κάνετε την εγγραφή μπορείτε να εισέλθετε στην πλατφόρμα χρησιμοποιώντας το Username και το Password και ακολούθως να προχωρήσετε με την αγορά της θέασης του αγώνα.

Η συνδρομητική πλατφόρμα του OFC TV: https://ofctv.omonoiafc.com.cy/

Ο σύνδεσμος για αγορά του φιλικού αγώνα για όσους έχουν ήδη κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα: https://bit.ly/33m2S2n

Εναλλακτικά, μπορείτε να μπείτε στη σελίδα της ζωντανής προβολής κάνοντας κλικ στο εικονίδιο LIVE που βρίσκεται στο κέντρο του μενού της ιστοσελίδας του OFC TV. Για καλύτερη εξυπηρέτηση αγοράστε έγκαιρα τη θέαση του αγώνα.

Για βοήθεια και υποστήριξη:

– Καλέστε μας στο 22104848 (Δ-Π 09:00-18:00)

– Στείλτε μας email μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://bit.ly/2Dqkq2E

Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο (04/08) το απόγευμα και θα ξεκινήσει στις 19:00. Η σύνδεση του OFC TV θα ξεκινήσει στις 18:45».