Από τη σιγουριά στην απόλυση!

Τι κι αν όταν τον προσλάμβανε εξέφραζε τη σιγουριά της πως θα την οδηγήσει σε πολλές επιτυχίες, η Ένωση… χώρισε νωρίς με τον Μάριο Κκαρά.

Η ομάδα του Παραλιμνίου ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Κύπριο κόουτς που «άντεξε» τέσσερα παιχνίδια στον πάγκο των βυσσινί, οι οποίοι μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ παρέμειναν η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό.

«Είμαστε σίγουροι ότι ο ακέραιος χαρακτήρας και ο δυναμισμός του θα αποτελέσουν καθοριστικό παράγοντα στο να δημιουργήσουμε το σύνολο που θέλουμε» και «είμαστε σίγουροι ότι θα οδηγήσει την ομάδα μας σε πολλές επιτυχίες» έγραφε η Ένωση στην ανακοίνωση πρόσληψής του στις 30 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση για το «διαζύγιο»:

Η εταιρεία Ε.Ν.Π ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας με τον προπονήτη κ. Μάριο Κκαρά.

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε δημόσια για την συνεργασία μας αυτούς τους μήνες, ο κ. Κκαράς υπήρξε πάντοτε ένας πιστός στρατιώτης της ομάδας μας και δεν φοβήθηκε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας μας αλλά και την ευθύνη σε μία τόσο άσχημη στιγμή που διανύει ολόκληρη η επαρχία γνωρίζοντας τις δυσκολίες.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον κ. Κκαρά ότι καλύτερο και καλή συνέχεια τόσο σε επαγγελματικό, αλλά και προσωπικό επίπεδο.