Από τελικό σε τελικό και στον ΑΠΟΕΛ αρχίζουν να πιστεύουν!

Το ότι μέσα στον Ιανουάριο θα έτρεχαν και δεν θα προλάβαιναν το γνώριζαν πολύ καλά στον ΑΠΟΕΛ. Η διαφορά είναι ότι τώρα πλέον όλοι πιστεύουν σε μια καλύτερη συνέχεια, ας είναι καλά ο Σάββας Πουρσαϊτίδης που κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να αλλάξει το κλίμα στον Αρχάγγελο, εμπνέοντας ταυτόχρονα τους παίκτες του.

Έτσι, μετά τον νικηφόρο… τελικό για την εξάδα του πρωταθλήματος κόντρα στην Πάφο, οι γαλαζοκίτρινοι πάνε το βράδυ της Τετάρτης (18:00) σε έναν ακόμα πιο μεγάλης σημασίας «τελικό», που είναι ο αγώνας κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

Κακά τα ψέματα, στο πρωτάθλημα η εξάδα από μόνη της δεν προσφέρει τίποτα, ενώ η κατάκτηση του κυπέλλου σε στέλνει ολόισια στην Ευρώπη…

Με λίγες αλλαγές

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα επιδιώξει να παρατάξει στο ΓΣΠ εναντίον του Απόλλωνα μια δυνατή ενδεκάδα η οποία θα κυνηγήσει με πάθος την πρόκριση στους «8».

Πολλές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα στην Πάφο δεν αναμένεται να υπάρξουν. Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Ουζόχο, δεξιά ο Ενσούε και αριστερά ο Γουίλερ. Στο κέντρο της άμυνας φαίνεται ότι θα συνεχίσουν ο Ζορζ με τον Σιέλη.

Στη μεσαία γραμμή ο Γιάννης Σατσιάς με την εμφάνιση στην Πάφο έθεσε υποψηφιότητα για να καθιερωθεί. Στη διάθεση του προπονητή είναι ο Ζαχίντ, ο Ντε Βινσέντι (είναι εξ αναβολής το παιχνίδι και δεν μετρά η κόκκινη), όπως και ο Ανουάρ που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Λογικά θα μείνει εκτός ο Λουντέμο.

Μπροστά, οι Εφραίμ και Μπεν Σαχάρ θεωρούνται σίγουροι, ενώ υποψηφιότητα θέτει ο Εντονγκαλά, με τον Κλωναρίδη να είναι εκτός αποστολής.