Από τα 16 του!

Η Ομόνοια επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Χάρης Μαυρίας θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στα προκριματικά φυσικά, με τους πράσινους να επιχειρούν να πάνε μέχρι τους χρυσοφόρους ομίλους.

Κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, με αφορμή αφιέρωμα που έγινε από ελλαδική ιστοσελίδα, σχετικά με τους νεαρότερους ποδοσφαιριστές που εμφανίστηκαν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Χάρης Μαυρίας είναι ανάμεσα σε αυτούς, καθώς είχε παίξει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε ηλικία μόλις 16 ετών.

Η αναφορά του sport-fm.gr

«Δεν γινόταν αυτή η λίστα να μην έχει έστω και έναν Έλληνα. Ο Χάρης Μαυρίας όταν ήταν 16 ετών και 242 ημερών, μπήκε στο top5 των νεαρότερων νεοεισαχθέντων στο Champions League με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Το ματς για τον τέταρτο όμιλο του Champions League κόντρα στη Ρουμπίν Καζάν μπορεί να μην είχε γκολ και θέαμα ήταν, όμως, ιστορικό για το νεαρό άσο του «τριφυλιού» τότε. Μπήκε 12 λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού και ο μέσος τότε προσπάθησε να αποδείξει τις ικανότητες που οι «πράσινοι» ήταν σίγουροι ότι διέθετε. Μάλιστα, έγινε ο νεαρότερος παίκτης της ομάδας που σκόραρε σε ευρωπαϊκό αγώνα και τώρα πια, βρίσκεται στην Κύπρο όπου αγωνίζεται με την Ομόνοια στο πρωτάθλημα της χώρας».