Από συμπαίκτες αντίπαλοι τα αδέλφια Τσέποβιτς, ακολουθεί σταθερά ο Στέφαν

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ για τη συμφωνία της με τον Στέφαν Τσέποβιτς οριστικοποίησε την παρουσία των δύο αδελφών στο νέο πρωτάθλημα.

O 31χρονος επιθετικός θα βρει στην Κύπρο τον κατά ένα χρόνο μικρότερο αδελφό του, Μάρκο και, όπως γίνεται αντιληπτό, τα ντέρμπι μεταξύ Ομόνοιας και ΑΕΛ στη νέα σεζόν θα ‘ναι για τους ίδιους ιδιαίτερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα δύο αδέλφια υπήρξαν συμπαίκτες σε δύο περιπτώσεις. Τη σεζόν 2012/13 συνυπήρξαν στην Παρτιζάν, ενώ την περίοδο 2018/19 αγωνίζονταν μαζί στην ουγγρική Φέχερβαρ (πρώην Βίντι).

Μάλιστα, για τρίτη φορά ο Στέφαν… ακολουθεί τον αδελφό του.

Ο Μάρκο ήταν στην Παρτιζάν από το 2010 και δύο χρόνια μετά (2012) πήγε και τον βρήκε στη σερβική ομάδα ο Στέφαν, ενώ ακριβώς το ίδιο συνέβη στην Ουγγαρία, όπου και πάλι ο νυν επιθετικός της Ομόνοιας ήταν εκεί δύο χρόνια προηγουμένως (από το 2016).

Το σκηνικό επαναλαμβάνεται και έξι μήνες μετά την άφιξη του Μάρκο στην Κύπρο, τον ακολουθεί ο Στέφαν, αυτή τη φορά όμως για αντίπαλη ομάδα.

Υπενθυμίζουμε πως ο πατέρας τους, Σλάτζαν Τσέποβιτς, αγωνίστηκε στον Απόλλωνα για μια τετραετία (1992-96), παίρνοντας τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην πρώτη του σεζόν (1992/93) και κατακτώντας το πρωτάθλημα στη δεύτερη (1993/94).