Από λιμάνι σε λιμάνι

Την προηγούμενη εβδομάδα, όταν βγήκε για πρώτη φορά δημοσίευμα πως ο Απόλλωνας ενδιαφέρεται για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τα δεδομένα φάνταζαν δύσκολα για να μπορέσει να ντυθεί στα κυανόλευκα ο Ελλαδίτης επιθετικός.

Από τη μια το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και από την άλλη οι οικονομικές του απαιτήσεις, δεν έδιναν και πολλές ελπίδες στον Απόλλωνα για να τον κάνει δικό του.

Όμως, σε μια μεταγραφική περίοδο, ποτέ μη λες ποτέ… Έκτοτε ο Χριστοδουλόπουλος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, ενώ από χθες έγινε γνωστό πως έριξε και τις οικονομικές του απαιτήσεις και ότι πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Λεμεσό.

Φυσικά αξίζει να αναφέρουμε πως για την ώρα ούτε συμφωνία υπάρχει, ούτε κάτι δεδομένο, όμως η πλάστιγγα γέρνει προς το μέρος των κυανολεύκων και οι ενδείξεις λένε πως ο Λάζαρος φεύγει από το λιμάνι του Πειραιά και μετακομίζει στο λιμάνι της Λεμεσού.

Η περίπτωση του Χριστοδουλόπουλου φαίνεται να συνδέεται και με αυτήν του Γιαννιώτα, καθώς, όπως λένε στην Ελλάδα, αν ο Λάζαρος έρθει στον Απόλλωνα, ενδεχομένως να χαλάρωναν οι απαιτήσεις των κυανολεύκων για να πουλήσουν τον Γιαννιώτα, τον οποίο θέλει ο Άρης Θεσσαλονίκης. Πάντως, από τα ενδότερα του Απόλλωνα βγαίνει πως δεν έχει έρθει καμία επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή.