Από επτά… έως εννέα απουσίες

Έαν συνοπολογίσουμε τους Γαβριήλ και Μιντίκκη που δεν έχουν ακόμη αγωνιστεί, ο αριθμός των παικτών που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο του ΑΠΟΕΛ «αγγίζει» διψήφιο νούμερο. Συγκεκριμένα, φτάνει στους εννέα.

Τη… μακρά λίστα συμπληρώνουν οι Σάντος, Ντε Βινσέντι, Ντανίλο, Πολυκάρπου, Σεπάκ, Νταουσβίλι και Οκριασβίλι κι από όλους αυτούς, μόνο οι δύο τελευταίοι έχουν ελπίδες να προλάβουν το ματς του Σαββάτου (30/10, 17:00) με τη Δόξα στο Μακάρειο.

Κανείς εκ των δύο, ωστόσο, δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος του, καθώς αμφότεροι οι Γεωργιανοί απουσίασαν και από το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νταουσβίλι τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Εθνικό και ήταν εκτός και με τον Άρη, ενώ ο Οκριασβίλι ένιωσε αδιαθεσία λόγω ίωσης κι έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με την «ελαφρά ταξιαρχία».

Με μόλις δύο προπονήσεις να απομένουν, γίνεται αντιληπτό πως ακόμη κι αν αύριο Πέμπτη καταφέρουν να προπονηθούν, η παρουσία τους στην αποστολή θα είναι αμφίβολη.

Πάντως, σε ό,τι αφορά τον Νταουσβίλι, ακόμη κι αν προλάβει την αποστολή, το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί, ειδικά έχοντας κατά νου την πολύ καλή εμφάνιση του Λουντέμο με τον Άρη.