Από αουτσάιντερ… φαβορί!

Ιστορικό ρεκόρ αποτελεί για τον Εθνικό η πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να ψάξει πάρα πολλά χρόνια πίσω κάποιος για να βρει ξανά πότε ο Εθνικός πέτυχε πέντε συνεχόμενες νίκες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα από το νούμερο ένα για να πέσει στη Β’ Κατηγορία, να είναι αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί για να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία.

Ο Εθνικός απογειώθηκε πραγματοποιώντας πορεία πρωταθλητισμού. Κέρδισε και τα πέντε παιχνίδια στους αγώνες του β’ γκρουπ και αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά. Η εντυπωσιακή πορεία του Εθνικού ξεκίνησε με την εντός έδρας νίκη επί της Δόξας, έπειτα ήταν το σπουδαίο διπλό επί της Νέας Σαλαμίνας, ακολούθησε η εντός έδρας νίκη επί της Ένωσης και στη συνέχεια άλλα δύο σπουδαία διπλά επί του Ερμή και της Καρμιώτισσας.

Παρά το ότι ο Εθνικός πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία, ο Ηλίας Χαραλάμπους συνεχίζει να κρατά χαμηλούς τόνους. Στο μεταξύ, συνεχίζεται η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας με την Πάφο. Επιστρέφουν οι Χουντόμπιακ και Ταρασόφς, ενώ αποτελεί ερωτηματικό ο Κ. Ηλία.