Απίθανο: Έπεσε, σηκώθηκε και τερμάτισε πρώτη! – ΒΙΝΤΕΟ

Τρομερή Σιφάν Χασάν στα προκριματικά των 1.500μ. καθώς βρέθηκε στο έδαφος μετά από σύγκρουση, αλλά σηκώθηκε και κέρδισε και την κούρσα!

Η Σιφάν Χασάν είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα για να κάνει ένα ιστορικό τρεμπλ (1.500μ., 5.000μ., 10.000μ.) στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Και ο τρόπος με τον οποίο κέρδισε τον προκριματικό στα 1.500μ. το αποδεικνύει περίτρανα. Στην τελευταία στροφή η Χασάν βρέθηκε στο έδαφος μετά από σύγκρουση με την Κενυάτισσα Γιεμπίτοκ, η οποία πάτησε κατά λάθος μία συναθλήτριά της.

Με την κούρσα να έχει περίπου 400 μέτρα, η Χασάν είχε μείνει πίσω από όλες τις αθλήτριες και έπρεπε να κάνει ένα μεγάλο σπριντ για να προλάβει να μπει στην εξάδα που θα την έστελνε στα ημιτελικά.

Κι όμως η τρομερή Χασάν έδειξε την κλάση της. Ετρεξε σαν… 400αρα τα τελευταία μέτρα και άρχισε να περνάει την μία αθλήτρια μετά την άλλη.

Στο τέλος τερμάτισε και πρώτη με χρόνο 4:05.17, χρόνος εξωπραγματικός για αθλήτρια η οποία 400 μέτρα πριν μετά την πτώση της, θα περίμενε κανείς να κάνει τουλάχιστον δέκα δευτερόλεπτα παραπάνω.