Χάος στη Στεάουα, «τρέχει» να πάρει δανεικούς (μόνο) για το αποψινό παιχνίδι!

Λίγες ώρες πριν κι εξακολουθεί να γίνεται ένας… χαμός γύρω από το παιχνίδι (20:30) της Στεάουα με τη Σλόβαν Λίμπερετς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, από το οποίο θα βγει ο αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ, νοουμένου πως οι γαλαζοκίτρινοι θα αποκλείσουν τη Ζρίνσκι (21:00).

Η ρουμανική ομάδα που έχει κτυπηθεί… φουλ από τον κορωνοϊό, είδε τα κρούσματά της να αυξάνονται στα 15, αφού βρέθηκε ακόμη ένα, ενώ παίκτης που είχε αναρρώσει εντοπίστηκε ξανά θετικός.

Aπό τη στιγμή που το αίτημα της Στεάουα να αναβληθεί ο αγώνας για το Σάββατο δεν έγινε αποδεκτό, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ένα «παραθυράκι» της UEFA, σύμφωνα με το οποίο οι ομάδες μπορούν σε αυτές τις έκτακτες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσουν παίκτες που δεν είχαν δηλώσει στη λίστα τους, φτάνει να έχουν εγγραφεί στην ομοσπονδία και να έχουν αρνητικό τεστ κορωνοϊού.

Λόγω αυτού, στη Στεάουα γίνεται από το βράδυ της Τετάρτης μια τρομερή μάχη με τον χρόνο, ώστε να προλάβει να πάρει δανεικούς ποδοσφαιριστές, με την προθεσμία της να λήγει στις 15:00!

Μάλιστα, ο Μπεκάλι έκανε πρόταση στην Άστρα για να πάρει «πακέτο» τέσσερις παίκτες της (μόνο για το αποψινό παιχνίδι!) όμως η εν λόγω ομάδα, «πατώντας» στην ανάγκη της Στεάουα, ζήτησε 100.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να μην προκύψει ντιλ.

Στη συνέχεια οι διαπραγματεύσεις συνεχίστηκαν μόνο για έναν παίκτη της Άστρα, τον μέσο Βάλι Γκεόργκε και βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. «Γίνονται συζητήσεις, περιμένουμε να δούμε αν θα συμφωνήσουν οι ιδιοκτήτες. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Άστρα. Αν πάω εκεί, θα βοηθήσω την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται» δήλωσε πριν από λίγο ο Γκεόργκε, τον οποίον η Στεάουα διεκδίκησε και την περασμένη Άνοιξη.

Σε μια άλλη εξέλιξη, η Στεάουα κατάφερε τις τελευταίες ώρες κι απέκτησε με ελευθέρα μεταγραφή και με εξάμηνο συμβόλαιο τον πρώην παίκτη της, Γκάμπι Ενάτσε, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο αποψινό παιχνίδι, εφόσον τουλάχιστον προλάβει να πάρει τα αποτελέσματα του τεστ κορωνοϊού στο οποίο υπεβλήθη κι αυτά είναι αρνητικά!

Nωρίτερα, η Στεάουα συμφώνησε με τη Σέπσι Σφαντούλ για τον δανεισμό του Μπουμπακάρ Φοφανά, όμως ο παίκτης αρνήθηκε να πάει στη ρουμανική ομάδα μόνο για αυτό το παιχνίδι καθώς ήθελε συμβόλαιο για μεγαλύτερο διάστημα!

Ο «χρόνος» τρέχει και ο Μπεκάλι έχει μόνο λίγη ώρα μπροστά του για να… ολοκληρώσει το ρόστερ ενόψει του αποψινού αγώνα. Για να δούμε…