Απεβίωσε ο Μότσα Βούκοτιτς

Σε ηλικία 71 ετών έφυγε από τη ζωή ο Μότσα Βούκοτιτς, ο οποίος πέρασε και από το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ανάρτηση εξέδωσε η Παρτιζάν, στην οποία υπήρξε παίκτης και προπονητής. «Ήσουν ένας από τους σπουδαιότερους και θα παραμείνεις για πάντα! Οι θρύλοι δεν μας αφήνουν ποτέ, μένουν να ζουν στις καρδιές μας, περήφανα και με αγάπη που περνάμε από γενιά σε γενιά. Αιώνια δόξα! Η Παρτίζαν σου» αναφέρει η ανάρτηση της ομάδας του Βελιγραδίου.

Ο Μότσα Βούκοτιτς στην Κύπρο πέρασε από την τεχνική ηγεσία των Νέα Σαλαμίνα, Απόλλων και Εθνικού Άχνας, ενώ αποτέλεσε και Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση για το θάνατο του Μότσα Βούκοτιτς σε ηλικία 71 ετών. Ο εκλιπών διετέλεσε προπονητής της εθνικής μας ομάδας των αντρών για μία τριετία από το 2001 μέχρι το 2004. Εργάστηκε επίσης και σε άλλες κυπριακές ομάδες όπως ο Απόλλων, η Νέα Σαλαμίνα και ο Εθνικός Άχνας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μόμτσιλο Βούκοτιτς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής (03/12).

Ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς διετέλεσε προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού τη διετία 1996-1998».

Η ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο του πρώην προπονητή μας Μότσα Βούκοτιτς, ο οποίος πέθανε σήμερα σε ηλικία 71 ετών. Ο Μότσα Βούκοτιτς τίμησε τον πάγκο της ομάδα μας την περίοδο 1994-96 και υπήρξε διαχρονικός φίλος και υποστηρικτής του Σωματείου μας. Μεταξύ άλλων, κάθισε και στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου την περίοδο 2001-2004. Εκράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Στο καλό Μότσα, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

Η ανακοίνωση του Εθνικού:

«Το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια του Εθνικού Άχνας αποχαιρετά σήμερα με τεράστια θλίψη ένα άνθρωπο που έγραψε την δίκη του ιστορία στην ομάδα μας, τον κ. Βούκοτιτς – τον Μότσα μας.

Ένας τεράστιος ποδοσφαιριστή, ένας τεράστιος προπονητής μα πάνω από όλα ένας τεράστιος άνθρωπος, ένας τεράστιος κύριος.

Ο Εθνικός μας μεγάλωσε σαν ομάδα μαζί του και έζησε στιγμές «τρέλας» μέσα και έξω από το γήπεδο.

Σε ευχαριστούμε και θα σε θυμόμαστε για πάντα Μοτσα μας.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του που ζήσαμε και αγαπήσαμε τόσο πολύ».