Απάντηση στον Καϊάφα: «Μπορεί να έχει γατάκια στο σπίτι του, πάντως στο γήπεδο δεν είχε…»

Τη θέση του Κόρνου για το θέμα με τον προπονητή της ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχού, Κώστα Καϊάφα, έδωσε μιλώντας στον Super Sport FM, o έφορος ποδοσφαίρου της ομάδας, Ανδρέας Σταυρινίδης.

Όπως υποστήριξε, ο Κύπριος τεχνικός δεν χτυπήθηκε, αλλά υπήρξε διαπληκτισμός και κατέκρινε την πλευρά της ΕΝΑΔ για τον τρόπο που έδωσαν τόση έμφαση στο συμβάν.

«Θέση της ομάδας μας και του συμβουλίου μας είναι ότι οι αγώνες κρίνονται στο γήπεδο. Οποιαδήποτε αναπαραγωγή ή συνέχεια των γεγονότων μόνο φανατισμό και παρεξηγήσεις μπορούν να δημιουργήσουν. Το θέμα πάει στη δικαστική, υπάρχει φύλλο αγώνος και έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον Αθλητικό Δικαστή. Ο καθένας θα πάρει αυτό που έχει πράξει. Μιλώ για όλους που αναφέρονται στο φύλλο αγώνος. Θεωρώ ότι ήταν λάθος το ότι δόθηκε τόση έμφαση από τους ανθρώπους της ΕΝΑΔ αυτό. Εγώ θέλω να αποκαταστήσω το κύρος της ομάδας μας γιατί μας προσβάλλει ο τρόπος που έθεσαν το θέμα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν χτυπήθηκε ο Κώστας Καϊάφας. Διαπληκτίστηκε με κάποιον παίκτη μας, ο παίκτης μας εισήλθε στα αποδυτήρια και εγώ έκλεισα την πόρτα, όμως ο κ. Καϊάφας ήρθε να ζητήσει τον λόγο όχι με τον καλύτερο τρόπο και δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Ήρθαν σε διαπληκτισμό, ο ένας μέσα στα αποδυτήρια και ο άλλος έξω, λέχθηκαν κάποιες κουβέντες. Σπρώχτηκαν μεταξύ τους, έπεσαν κάτω, όπως έπεσα και εγώ κάτω μαζί τους. Από αυτά συμβαίνουν και σε μεγάλους ευρωπαϊκούς αγώνες. Μπορεί ο κ. Καϊάφας να έχει γατάκια στο σπίτι του, πάντως στο γήπεδο δεν είχε γατάκια, ήμασταν άνθρωποι. Στο γήπεδο υπήρχε Αστυνομία, παρατηρητής και διαιτητές».

Καταλήγοντας ανέφερε: «Είχε Αστυνομία στο γήπεδο. Αυτά που είδε τα είπε στον παρατηρητή και τον διαιτητή. Μπράβο στον Κώστα Καϊάφα που είπε ότι το θέμα θεωρείται λήξαν, όπως και για μας το ίδιο ισχύει».

Διαβάστε επίσης

Καϊάφας για την επίθεση που δέχθηκε: «Έχω ζημιές από… γατάκια, δύο γδαρσίματα»

Eπιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τον Καϊάφα δύο παίκτες του Κόρνου