Απάντηση Πετεβίνου σε οπαδό: «Επικοινωνήσαμε με Μιχαηλίδη…»

Αρκετές συζητήσεις προκάλεσε η δήλωση του προέδρου του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη, για πιθανότητα να αρχίσει το πρωτάθλημα κεκλεισμένων των θυρών, λόγως της νέας έξαρσης του κορωνοϊού στην Κύπρο.

Όπως είναι λογικό η εν λόγω δήλωση προκάλεσε και αναστάτωση σε φιλάθλους που είτε ανανέωσαν είτε ετοιμάζονταν να ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας τους και κάποιοι εξ αυτών εξέφρασαν τον προβληματισμό τους στα social media.

Ένα τέτοιο σχόλιο, από φίλο του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ζήτησε να ενημερωθεί από την ομάδα του και τον Νεκτάριο Πετεβίνο σχετικά με το τι ισχύει, έλαβε απάντηση από τον εκπρόσωπο Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, ο οποίος τόνισε πως επικοινώνησαν με τον κ. Μιχαηλίδη.

Όπως ξεκαθάρισε ο Πετεβίνος, ο πρόεδρος του ΚΟΑ έκανε απλά μια «πιθανολογία» και δεν έχει παρθεί καμία απόφαση, έτσι αυτή τη στιγμή ισχύει το 33% του πρωτοκόλλου που εγκρίθηκε.

«Αγαπητέ επικοινωνήσαμε με τον κ. Μιχαηλίδη για να μας ενημερώσει αν γνωρίζει κάτι που εμείς δεν γνωρίζουμε. Έκανε μια πιθανολογία. Δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για κεκλεισμένων. Ισχύει το 33%» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ.

Φυσικά πρέπει να τονιστεί πως όσο ο κορωνοϊός εξαπλώνεται εκ νέου δεν μπορεί να αποκλειστεί καμία πιθανότητα…