Απάντησε για τον… παραλίγο ΑΕΛίστα: «Λάθος κάνει και αυτός»

Αντίδραση από την Κάρλος Στέιν προέκυψε μετά τις δηλώσεις του Ροντερίκ Μίλερ.

Ο Παναμέζος αμυντικός είχε συμφωνήσει με την ΑΕΛ όμως η περίπτωσή του φαίνεται να ναυαγεί και χθες (15/7) ανέφερε πως η ομάδα του τον εξαπάτησε με διπλό συμβόλαιο και πως τον έχει πέντε μήνες απλήρωτο, ενώ δεν τον αφήνουν να αποχωρήσει.

Εκ μέρους της Κάρλος Στέιν «απάντησε» στους ισχυρισμούς του Μίλερ ο τεχνικός διευθυντής, Ορλάντο Λαβάλε.

Ανάμεσα σε άλλα, είπε…

«Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός όταν μιλάς. Δεν είμαι ενήμερος για αυτό το θέμα που λέει με τους πέντε μήνες, αλλά αν ήμασταν όλοι πέντε μήνες απλήρωτοι, δεν θα είχαμε ούτε έναν παίκτη. Από την άλλη, αν είμαι επαγγελματίας, γιατί να αποδεχθώ το διπλό συμβόλαιο; Λάθος κάνει κι αυτός που προσφέρει κι αυτός που αποδέχεται το διπλό συμβόλαιο.

Ναι, με την καραντίνα υπήρξε οικονομική στενότητα από πλευράς των ιδιοκτητών κι υπήρξαν αλλαγές στα διοικητικά. Εμείς προσληφθήκαμε από μια διοίκηση που δεν είναι πια εκεί. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μια αναπροσαρμογή στα οικονομικά, αλλά σέβομαι τα συμβόλαια.

Όλοι οι παίκτες, έτσι και ο Ροντερίκ, συμφώνησαν για την αναπροσαρμογή των μισθών. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο αφού ο Μίλερ έχει πρόταση από αλλού. Έτσι δεν είναι τόσο ξεκάθαρη η αλήθεια».