Απαντά στην ΚΟΕΑΣ ο ταμίας της ΚΟΕ: «Επιβεβαιώνετε αυτό που θέλω να θίξω»

Ο ταμίας της ΚΟΕ Αλέξανδρος Χριστοδούλου απάντησε στη χθεσινοβραδινή (20/11) ανακοίνωση της ΚΟΕΑΣ όπου η ομοσπονδία στίβου σχολίαζε την ανάρτησή του.

Όπως σημειώνει ο Χριστοδούλου, η ΚΟΕΑΣ δεν κατάλαβε την ουσία της τοποθέτησής του, ενώ προσθέτει πως με αυτά που γράφει η ανακοίνωσή της, επιβεβαιώνει αυτό που ο ίδιος θέλει να θίξει, δηλαδή πως στην τελική λίστα της ομοσπονδίας συμπεριλήφθηκαν αθλητές που μπορεί να σταματήσουν τον αθλητισμό.

Μάλιστα το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΚΟΕ παραθέτει την τελική επιστολή της ΚΟΕΑΣ.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Αγαπητοί Φίλοι, νομίζω ότι δεν έχετε καταλάβει την ουσία της τοποθέτησης μου. Με αυτά που λέτε επιβεβαιώνετε εσείς οι ίδιοι αυτό που θέλω να θίξω. Δηλαδή, ότι στην τελική σας πρόταση συμπεριλήφθηκαν αθλητές που εσείς οι ίδιοι λέτε στην “μεγάλη λίστα” ότι μπορεί να σταματήσουν. Έχετε την εγκύκλιο της ΔΟΕ και γνωρίζετε πολύ καλά ότι εάν τερματίσουν την καριέρα τους οι υποτροφίες χάνονται.

Όσον αφορά τα ποσά, είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα σας. Με αυτά επιβεβαιώνετε και πάλι εσείς οι ίδιοι αυτά που θέλω να θίξω. Δηλαδή, ότι οι πρωτοκλασάτοι αθλητές παίρνουν καλά λεφτά και ότι ίσως θα πρέπει να αφήσουμε και κάποιους άλλους εξίσου ταλαντούχους που βρίσκονται στην αρχή και όχι στο τέλος της καριέρας τους να πάρουν κάποια βοήθεια.

Όσον αφορά τους πρωτοκλασάτους χαλάλι τα λεφτά που παίρνουν γιατί τα αξίζουν. Μακάρι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού να έδινε τις ίδιες ευκαιρίες και στους αθλητές των άλλων αθλημάτων. Στην κολύμβηση για όλους τους αθλητές μας μαζί διατίθενται περίπου τα μισά που παίρνει μόνο ένας κορυφαίος αθλητής του Στίβου.

Παραθέτω την τελική επιστολή σας: