«Ανυπομονoύμε / Στην Ομόνοια παίζεις πάντα για τη νίκη»

Για τον αγώνα απέναντι στη Καϊράτ, ο οποίος είναι ο τελευταίος στους ομίλους του Conference League, μίλησαν ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ και ο ποδοσφαιριστής των πρασίνων, Φουάντ Μπασιρού, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Για το παιχνίδι: «Ανυπομονούμε για το παιχνίδι, είναι το τελευταίο στον όμιλο. Κάναμε καλά παιχνίδια, εμφανίσεις και είχαμε καλή απόδοση προηγουμένως. Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη. Θα είναι κλειστό παιχνίδι, όπως ήταν και τα άλλα παιχνίδια της Καϊράτ με Καραμπάχ και Βασιλεία. Με αυτούς παίξαμε και στην έδρα τους και φέραμε ισοπαλία 0-0. Παίζουμε στην έδρα μας και πάμε για τη νίκη».

Για το ότι η Ομόνοια πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα: «Η προσοχή μας είναι στο να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε στο 100% για να είμαστε καλύτεροι. Αυτά τα παιχνίδια είναι καλά για να αποκτήσουμε εμπειρίες και να παίξουν ποδοσφαιριστές. Θα έχουμε αλλαγές στην εντεκάδα αλλά θα έχουμε μία καλή ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

Από πλευράς ποδοσφαιριστών στο πάνελ ήταν ο Φουάντ Μπασιρού, o οποίος δήλωσε: «Νιώθω καλύτερα. Είχα την ευκαιρία να προπονηθώ τις τελευταίες δύο βδομάδες. Είμαι έτοιμος για το παιχνίδι. Ελπίζω να ολοκληρώσουμε στον όμιλο με νίκη. Όταν είσαι στην Ομόνοια πρέπει να παίζεις για την νίκη. Θα παίξουμε για το έμβλημα και τον κόσμο μας».