Αντιδρούν οι διαιτητές: «Ο άδικος απόηχος είναι η κύρια ώθηση σε κάθε εγκληματική ενέργεια»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος διαιτητών Κύπρου, μέσω της οποίας αναφέρεται στους βανδαλισμούς που υπέστη το οίκημα τους, αλλά και αυτά των ΚΟΑ-ΚΟΠ. Οι διαιτητές εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους για το γεγονός πως δεν χαμηλώνουν οι τόνοι, ενώ τονίζουν πως ο απόηχος είναι άδικος.

Αναλυτικά:

«Για μια ακόμα φορά γινόμαστε μάρτυρες βανδαλισμών από άτομα που δρουν στο σκοτάδι. Το ένα γεγονός ακολουθεί το άλλο ως σαν οι παραβάτες να έχουν ασυλία.

Το Οίκημα του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου σε διάστημα δέκα πέντε (15) ημερών υπέστη βανδαλισμού με προεκτάσεις αυτή τη φορά το Οίκημα της ΚΟΠ και του ΚΟΑ.

Γίναμε γραφικοί να κάνουμε συνεχώς εκκλήσεις να χαμηλώσουν οι τόνοι από όλους και να αφήσουμε την αθλητική δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της. Δυστυχώς ο απόηχος σε βάρος της Διαιτησίας τις πλείστες φορές αδίκως είναι η κύρια αιτία ώθησης των παραβατών σε κάθε εγκληματική ενέργεια.

Σύμμαχος αυτών και η ατιμωρησία από τα αρμόδια όργανα του κράτους, αφού κανένα γεγονός μέχρι σήμερα δεν έχει διαλευκανθεί με συνεπακόλουθα οι παραβάτες να αποθρασύνονται.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά η φωνή απόγνωσης μας θα έχει συμπαραστάτες τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας και του αθλητισμού προτού θρηνήσουμε θύματα».