Αντίδραση και από την πλευρά Μ. Γεωργίου: «Δεν με θεωρούν πια άξιο για Ολυμπιακούς;»

Μετά τις αναρτήσεις και τις τοποθετήσεις των υπολοίπων κορυφαίων αθλητών που «κόπηκαν» και των προπονητών τους, αντίδραση για την απόφαση της ΚΟΕ να τους αποκόψει τη χορηγία για ολυμπιακή προετοιμασία προέκυψε και από την πλευρά του Μάριου Γεωργίου.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του γυμναστή μας, Παναγιώτης Πετρίδης, εκφράζει μέσω ανάρτησής του στα social media τη θλίψη του για την απόφαση και αφότου παραθέτει τις μεγάλες επιτυχίες του Γεωργίου, εκφράζει την απορία του πώς δεν πληροί τα οποιαδήποτε κριτήρια.

Παράλληλα παραθέτει την αντίδραση του Μάριου όταν ενημερώθηκε για το γεγονός: «Γιατί; Δεν με θεωρουν πια άξιο και αξιοπιστο να πάω και στους επόμενους Ολυμπιακούς;» είπε ο αθλητής μας στον προπονητή του.

Δείτε επίσης:

 Αναλυτικά όσα έγραψε ο Πετρίδης:

«Με θλίψη πληροφορήθηκα ότι ο αθλητής της Γυμναστικής Μάριος Γεωργίου δεν θα λαμβάνει πλέον την βοήθεια του προγράμματος Olympic Solidarity.

10 χρυσά, 2 αργυρά, 3 χάλκινα μετάλλια, 5 τελικούς, 2 Ολυμπιάδες είναι το βιογραφικό του μέχρι τα 23 του χρονια, σε αγώνες υπό την ευθύνη της ΚΟΕ. Αναρωτιέμαι με όλα αυτά και με την 9η θέση στο Τοκυο (3η καλύτερη στο Τοκυο και μια απο τις καλύτερες ιστορικά για την Κυπρο) δεν πληρεί τα οποιαδήποτε κριτήρια.

Διάβασα την αιτιολογία που έδωσε ο κ. Χρυσοστομου όσον αφορά τα έσοδα των αθλητών για την επιλογή τους. Και πάλι αναρωτιέμαι από που πήρε η ΚΟΕ πληροφορίες όσον αφορά τα έσοδα του Μάριου. Δεν πιστεύω ότι ξερουν στην ΚΟΕ ούτε τα έσοδα του ούτε τις ανάγκες του ούτε τις συνθήκες διαβίωσης και επιβίωσης του, απλώς φαντάζονται (όπως μου αναφερθηκε) ότι δεν έχει ανάγκη οικονομικής βοηθειας πια.

Πρεπει να αναφέρω ότι στο Τόκυο ελαμβανα και εγώ και o Μαριος συνεχώς διαβεβαιώσεις από τους ανθρώπους της ΚΟΕ ότι οπότε χρειαστούμε βοηθεια θα είναι πάντα κοντά μας. Αντι αυτού του αφαίρεσαν και την μοναδική βοηθεια που του έδιναν ποτέ. Γιατι; Mε ρώτησε ο αθλητής. Δεν με θεωρουν πια άξιο και αξιοπιστο να πάω και στους επόμενους Ολυμπιακούς; Εμείς πάντως δηλώνουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα να είμαστε και το 2024 στους Ολυμπιακούς».